– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Om Presstjänst

Presstjänst är en svensk presstjänst som formulerar, publicerar och distribuerar nyheter åt svenska företag och organisationer samt utländska verksamheter som vill exponera sig på den svenska marknaden.

Presstjänst hjälper er att formulera och publicera välskrivna nyhetsuppdateringar och pressmeddelanden som kan skickas till media, uppdatera er hemsida och användas som grunder i er storytelling på sociala medier. Genom ett samarbete med Presstjänst får ni en enkel, kostnadseffektiv och professionell lösning för att formulera och publicera era nyheter.

Presstjänst använder nyhetstjänsten SvenskPress.se och kan distribuera era nyheter till Sveriges övriga nyhetsbyråer, tidningar, radio och TV. Lika viktigt är att skicka era nyheter direkt till era målgrupper som kunder, prospekts, intressenter och leverantörer vilket vi gärna hjälper till med.

För mer information och bästa priser för våra presstjänster se länken här »

Nyhetsuppdateringar och Pressmeddelanden

Presstjänst formulerar och publicerar enskilda nyhetsuppdateringar på nyhetstjänsten SvenskPress.se. Ni behöver bara ge oss ett underlag i form av enkel text och bild eller hänvisning till ett inlägg på t.ex. Facebook. Era nyheter blir då SEO-optimerade och publiceras automatiskt på flera olika webbtidningar. Ni kan sedan publicera dem på er hemsida och länka till sociala medier.

Vi formulerar, publicerar samt distribuerar också era pressmeddelanden som skickas med er som avsändare till regionala och nationella medier samt till alla era befintliga e-postkontakter som kunder, anställda, styrelse, egna mediakontakter och övriga intressentermed er som avsändare.

Se bästa pris för nyhetsuppdateringar och pressreleaser här »

Eget nyhetsbrev

Baserat på era nyhetsuppdateringar och pressmeddelanden kan ni skicka nyhetsbrev till era målgrupper ett antal gånger per år. Vi hjälper er att designa ett nyhetsbrev med er unika logotype och grafik i SvenskPress publiceringssystem.

Se bästa pris för nyhetsbrev och Presstjänst övtiga tjänster här »

Ett komplett kommunikationspaket

Presstjänst kan i kombination med tjänsten Svensk Webbservice erbjuda er en komplett kommunikationstjänst där vi förutom att formulera, publicera och distribuera era nyheter även kan hjälpa er med att uppdatera er hemsida och era sociala medier. Med ett samarbete med Presstjänst och Svensk Webbservice får ni en helhetslösning för er information och kommunikation för en bråkdel av kostnaden att anställa en egen informatör eller kommunikatör. Vi bistår er i kommunikationsprocessen och ni kan koncentrera er på den operativa verksamheten samt försäljning.
Vill ni ha hjälp att lägga upp era nyheter även på er hemsida eller sociala medier så löser vi naturligtvis även detta.

Se bästa pris för en komplett kommunikationslösning här »

En egen marknadsavdelning

Vi kan erbjuda er en egen marknadsavdelning om ni vill komplettera kommunikationspaketet med genomgång av er marknadskommunikation och upprätta en effektiv kommunikationsplan.
Vi genomför heldagsutbildningar i våra egna utbildningslokaler eller på plats hos er. Samarbetet kan även omfatta strategisk rådgivning liksom mediaplanering.

Se mer information om marknadens bästa pris för en egen extern marknadsavdelning på länken här »

...

Skickar formuläret...

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan om ni också vill ha hjälp med att formulera, publicera och distribuera nyhetsuppdateringar för er hemsida eller pressreleaser till alla era kontakter samt regionala och nationella medier.  Ingen nyhet är för stor eller liten. Dessutom blir alla sökbara på nätet.

 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?
 • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK