– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Hemmalaget SAIK Bandy regerande mästare

Hemmalaget SAIK Bandy regerande mästare

World Cup i bandy spelas 11-14 oktober i Sandviken

Publicerad: 24/8, 2018

Bandyvärldens mest prestigefyllda turnering för klubblag spelas den 11-14 oktober i Sandviken. Planeringen för turneringen, som dessutom firar 10-års jubileum i Sandviken, är nu i full gång.

– Det är fantastiskt roligt att vi får fortsatt förtroende att vidareutveckla World Cup i bandy. Nu behöver vi alla krafter – personal och ledare, sponsorer/partners, medlemmar, volontärer och supportrar – för att tillsammans bygga vidare och forma den framtida turneringen som vi hoppas stannar i Sandviken i många år framöver, säger SAIK Bandys ordförande Kenneth Nyberg.

Årets turnering blir alltså den tionde turneringen i Sandviken och kommer att spelas torsdag till söndag den 11-14 oktober 2018. Sexton av de bästa lagen i världen kommer till årets World Cup, de åtta svenska kvartsfinallagen samt fyra lag från Ryssland och två från Finland.

10-års jubileum

För tio år sedan togs beslutet att flytta World Cup i bandy från Ljusdal till Sandviken. Det har varit många lärorika år där turneringen har arrangerats i olika former. Förra året tog Sandviken ett efterlängtat guld i turneringen. Inför 10-års jubileet vill klubben lyfta turneringen ytterligare ett steg.

- Fokus nu är att säkra det som fungerat väl tidigare, förbättra det som inte fungerat samt inte minst erbjuda några nyheter under World Cup säger projektledaren Ulric Jansson. Vi kan erbjuda företag och organisationer olika former av paketlösningar under turneringen fortsätter Ulric.

– Vår ambition är att få med större delar av staden och tillsammans skapa en festlig vecka i Sandviken. Vi vill fortsätta att göra detta till hela Sandvikens turnering, avslutar Kenneth Nyberg.

Mer information om World Cup Bandy 2018 finns på http://www.bandyworldcup.com samt cupens facebook-sida eller via projektledare Ulric Jansson ulric@saik.com

Publicerat via SvenskPress.se av...

Sandvikens AIK/BK

Se alla nyheter »

Många frivilliga ser till att allt funkar

Många frivilliga ser till att allt funkar

En turnering för både unga och lite äldre

En turnering för både unga och lite äldre

Underhållning i Charlys tält

Underhållning i Charlys tält

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK