– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

joacim.h.enderberg@vinnergi.se

joacim.h.enderberg@vinnergi.se

Vinnergi etablerar kontor i Gävle ​​​​​​​

Publicerad: 23/3, 2020

Teknikkonsultföretaget Vinnergi, med över 300 medarbetare runt om i landet väljer nu att etablera sig i Gävle. Företaget har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri, vilket innebär att de är ett av Sveriges främsta tillväxtföretag. Med den senaste rekryteringen och etableringen i Gävle fortsätter bolaget sin snabba tillväxttakt och finns nu på 22 orter.

- Vår vision är att göra framtiden smart för våra kunder, och det gör vi genom att vara Sveriges bästa teknikpartner inom telekom, energi och fastighet. Digitaliseringens framfart med smarta hem och smarta samhällen ställer allt högre krav på infrastrukturen. Om vi ska kunna bidra i den tekniska utveckling som förändrar vårt sätt att leva så behöver vi bli större, säger Pierre Wallgren, VD på Vinnergi.

Vinnergi arbetar med att designa lösningar inom kommunikation, energi och fastighet. Idag omsätter Vinnergi omkring 300 miljoner kronor och har över 300 medarbetare. Bland kunderna finns alltifrån fastighetsbolag och kommuner till energibolag och teleoperatörer. För Vinnergi är det centralt att vara och förbli en stark lokal aktör och bolaget har som mål att fördubbla såväl omsättning som antal medarbete inom fyra år.

- Vi ser en stor tillväxtpotential i regionen och har som mål att i Gävle öka med minst fem medarbetare till redan under året. Etableringen i Gävle innebär att vi når en ny lokal marknad och kan leverera våra tjänster till kunder som vi inte tidigare nått. Vi ser en hög efterfrågan på våra tjänster och kan nu åta oss fler uppdrag inom vårt affärsområde Living, där våra el- och teleingenjörer löser utmaningar inom fastighet och industri, säger Oscar Gantz Regionchef Mitt på Vinnergi.

Sedan fusionen mellan elkonsultbolaget IKKAB och telekomkonsulten We Consulting i höstas har Vinnergi främst vuxit organiskt på orter bolaget redan funnits på. Med satsningen i Gävle växer Vinnergi återigen på ny mark. Det är dels friheten i en platt och öppen organisation och bolagets värderingar som attraherar nya medarbetare till företaget. Joacim Hartmann Enderberg blir den första medarbetaren som anställs på det nya kontoret – som till en början kommer finnas i kontorshotellet NP3 på Upplandsgatan i Gävle.

- Jag såg en enorm möjlighet att få vara med att bygga upp ett nytt kontor i min egen hemstad Gävle. Det som lockade med Vinnergi är att det verkligen känns som ett genuint värderingstyrt företag som lyckas med konststycket att ha både medarbetarna och kunden i fokus. Jag motiveras och drivs av utmaningar och denna möjlighet känns som ett otroligt tillfälle att vara med från början och bygga upp goda resultat, säger Joacim Hartmann Enderberg.

För mer information, kontakta gärna:
Pierre Walgren, VD Vinnergi
pierre.wallgren@vinnergi.se
070 939 6964

Oscar Gantz Regionchef Mitt på Vinnergi
oscar.gantz@vinnergi.se
0704 26 13 16

Joacim Hartmann Enderberg, uppdragsledare Vinnergi Gävle
joacim.h.enderberg@vinnergi.se
073 089 65 92

Om Vinnergi
Vinnergi AB är en teknikpartner med 300 medarbetare och en omsättning på 300 miljoner SEK. Företaget bildades år 2019 efter sammanslagningen av elkonsultbolaget Ikkab och teknikkonsultbolaget We-consulting och finns idag på 21 orter i Sverige samt ett kontor i Oslo. Vinnergi erbjuder tjänster inom samhällsinfrastruktur som fiber-, mobil-, och elnät. Bolaget, som har sitt huvudkontor i Linköping, ägs till 40 procent av medarbetare och till 60 procent av Sobro AB.
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK