– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Viktigt med bra belysning i hemmet.

Viktigt med bra belysning i hemmet.

Viktigt med bra belysning i hemmet

Publicerad: 28/2, 2021

Har du funderat på vad du har för lampor där hemma? Det är rätt viktigt att ha rätt sorts lampa i rätt rum så att säga. Det måste ju finnas ljus för att se vad du ska göra så väl som det är trevligt med mysiga belysning för kvällarna. Det är inte fel att även inreda med hjälp av rätt belysning.

Du kan köpa lampor online om du vill. Bara se till att du väljer rätt! Du bör satsa på att ha olika varianter av ljuskällor, lampor och led belysning. Du bör bland annat satsa på att ha allmänbelysning så väl som stämningsljus och funktionell belysning. Du kan med lampor skapa en mysfaktor så väl som en bra arbetsplats. Det genom att välja rätt sorts lampa. Dock är det bra att ha flera ljuskällor i samma rum.

Bra saker att tänka på med belysning

Om du tänker dig att inreda med hjälp av ljussättning så är det bra att tänka på vad för lampor online du köper. Det är rätt bra att använda dig av olika taklampor för att få en bra allmänbelysning. Den kan tändas då du behöver lite mer ljus, kanske då du ska städa. Men du bör även ha andra sorters lampor med, inte bara en taklampa att tända vid behov. Satsa även på att ha flera olika ljuskällor, som lampor för stämningsljus. Du kan då ha fönsterlampor, bordslampor, golvlampor med mera. Det är bra om den är flyttbar, så att du kan ändra om när lusten faller på.

Viktigt med bra arbetsbelysning

I en del av dina rum är det bra att ha så kallad arbetsbelysning. De rum du behöver det i är bland annat köket, där du lagar mat. Eller i ditt hobbyrum där du pysslar, grejar eller syr. Även i ditt hemmakontor är det bra att ha arbetsbelysning.

 

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK