– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Vårens nyheter fyller våra butiker

Publicerad: 8/4, 2021

Våren har kommit till Sverige! Våra butiker Silvermama.se med fina namnsmycken och armband med gravyr samt zoara-smycken.se, moderna smycken har äntligen fått vårens nyheter. Njut av ett nytt sortiment och bättre leveranssätt direkt hem till dig!

Vi har äntligen öppnat porten för vår nya butik Zoara Smycken med fina nyheter och en rad spännande smycken. Sortimentet utökas löpande under hela våren och kommer att kompletteras med nya material. Butiken fokuserar på moderna smycken till alla tllfällen och i hållbara material.

Våren har äntligen nått Silvermama med vackra nyheter i guld! Våra namnsmycken är omåttligt populära till både män och kvinnor! Barnsmycken med namn och en söt berlock i form av en nyckelpiga älskas av alla små smyckesbärare. Vi har länge fokuserat på halsband och armband med gravyr och har nu passande till våren utökat med ett fint sortiment i guld. Vårens nyheter är även utökade leveransmetoder till båda butikerna. På grund av rådande pandemi finns det två alternativ med direkt hemleverans i brevlådan och alltid ett fraktfritt alternativ. 

Våren kommer att fortsätta med nyheter i våra butiker. Både Zoara Smycken och Silvermama kommer att få ett växande sortiment där guldets vackra skimmer kommer att ha en ledande plats.

JWLY Online HB

Publicerat via SvenskPress.se av...

JWLY Online HB

JWLY Online Handelsbolag driver två smyckessidor. Silvermama.se säljer framgångsrik namnsmycken och armband med gravyr samt bola gravidsmycken. Zoara-smycken.se fokuserar på fina modesmycken. Bolaget ... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK