– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Valbo Köpcentrum storsatsar

Publicerad: 11/6, 2018

Som ett led i satsningen har en välkänd profil inom handeln i området rekryterats som centrumchef. Anette Lättman, 43, skall leda Valbo Köpcentrum in i framtiden.

- Valbo Köpcentrum öppnade 1970, jag är född 1975 och uppväxt bara några hundra meter härifrån. Jag har hur många fina minnen som helst från Valbo köpcentrum, säger hon.

För henne är det som att komma hem. Nu ska hon hjälpa andra att skapa Valbominnen.
- Potentialen är enorm här. De nya ägarna, Eurocommercial, satsar stort och långsiktigt. För mig var det en avgörande faktor när jag tog det här uppdraget, berättar hon.

Med en bakgrund inom Lindex under tjugo år - som butikschef på flera orter i landet och på regionkontor - har hon styrt in karriären mot att leda gallerior.
- Närmast kommer jag från att ha varit centrumledare för Flanörgallerian i Gävle, Centrumgallerian i Ljusdal och Furan i Söderhamn, säger hon.

Och nu alltså klassiska Valbo Köpcentrum, som en gång var Sveriges första köpcentrum som byggdes efter det som då kallades amerikansk modell.

Till sin hjälp får hon en annan känd profil inom handeln i området: Maria Sörling, idag med en tjänst som Floor & Marketing Manager i Gallerian Nian i Gävle, blir ny marknadskoordinator i Valbo.

Anette Lättman slår fast:
- Det är viktigt att Valbo Köpcentrum blir en ännu starkare mötesplats, inte bara en plats där man handlar. Mitt och Marias mål är att man möts och upplever saker hos oss. Varje månad, varje vecka, varje dag. Vi har lyssnat på besökarna och tittar nu bland annat på hur vi ska kunna stärka matutbudet.
Men inte minst väntar en stor renovering där man nu är mitt i planeringsstadiet.

- Det är så roligt och spännande. Under 2019-20 tas ett helhetsgrepp om Valbo Köpcentrum då vi byter golv, väggar, tak, toaletter, ja, det mesta faktiskt. I den vevan kommer vi att rotera vissa hyresgäster och välkomna några nya för att skapa bra flöde.
Allt handlar om att Valbo Köpcentrum ska bli bättre för alla besökare och, förstås, även för de som jobbar där.

Det sista menar både Anette Lättman och Maria Sörling är en nyckel:
- Om vi som jobbar här tycker om platsen så tycker kunderna om den också.

Kontakt:
Anette Lättman, centrumchef
Telefon: 070-673 39 99
Mejl: anette.lattman@newsec.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK