– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Vad du behöver för att utveckla en "Webshop" för att tjäna pengar och driva den

Publicerad: 30/5

Vad jag menade med en 'Webshop' är 'en webbplats designad för att sälja något för att tjäna pengar åt ägaren'. Du kan sälja dina egna produkter eller sälja någon annans produkt som en affiliate. I båda fallen skulle du behöva ha eller veta ett antal saker förutom bara en "live" webbplats.

Som att öppna en detaljhandelsfront i ett konventionellt företag vad du behöver inkluderar:

1. En riktig "plats"
2. Ett lednings- eller operativsystem
3. En fungerande kunskap om vilka dina kunder är och vad de letar efter
4. Produkter att sälja som skulle tillfredsställa dina kunder
5. Ett kundhanteringssystem för att utveckla en kundlista
6. Ett marknadskampanjprogram för att hålla kontakten med dina kunder regelbundet

Att ha en korrekt "plats" betyder att din webbplats är tillräckligt synlig för att människor som besöker webben ska hitta den. Helst bör du listas högt, helst inom de första sex av en Google-sida. Hur du kan uppnå detta beror på hur du marknadsför din "Webshop"; detta kommer att behandlas längre fram i denna artikel.

På internet skulle ett operativsystem inkludera att din webbplats är korrekt värd; ha en webbdesignprogramvara t.ex. Nvu för att ändra din butiksdesign när du behöver; ett övergripande ledningssystem som CPanel där du kan registrera ändringar, skapa en e-postadress för kommunikation med kunder, tillhandahålla statistik för butiksförsäljning och besökare etc.; en programvara för att fånga kunders namn och länka dem till ett marknadsföringssystem.

Att veta vilka dina kunder är börjar med ett beslut om vilken marknadsnisch du skulle vilja vara i. Efter att ha bestämt dig för nisch måste du lära dig hur du använder nyckelord för att ta reda på vad folk letar efter.

När du nu vet vad dina kunder önskar, skulle nästa sak vara att hitta de produkter som skulle tillfredsställa dessa önskemål. Om det är informationsprodukter skulle en lämplig plats att söka efter dem vara på ClickBank. För fysiska produkter finns det många DropShippers på webben; d.v.s. om du inte vill sköta frakt och porto själv.

När det gäller ett kundhanteringssystem måste du prenumerera på ett Auto-Responder-system. Detta är en viktig omkostnad som du inte kan vara utan om du vill ha en permanent kundlista att sälja till. Ett bra system skulle vara AWeber.

Och slutligen en kampanjprocess om du vill att din "WebShop" ska hittas och besökas ofta. På internetspråk kallas det Traffic Generation. Du kan generera trafik med en betald Pay-Per-Click-kampanj i Google eller andra sökmotorer eller locka till dig gratis trafik genom att skriva artiklar för publicering på och andra webbplatser som inkluderar forum, sociala bokmärken etc.

För att lära dig hur du skaffar allt du behöver för dina pengar för att tjäna "WebShop" och lära dig hur du använder dem effektivt, föreslår jag att du prenumererar på ett bra affiliateprogram som lär dig allt.

xomeke

Publicerat via SvenskPress.se av...

xomeke

Hej alla, jag heter Amile Bills. Jag är en professionell bloggare för att lägga ut nyheter, viktig information om världen. Om du behöver lägga upp innehåll på något, maila mig på Skproduction457@gmail... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK