– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

lotto betting

lotto betting

Vad är lottobetting??

Publicerad: 16/11, 2020

Lottobetting är ett sätt att satsa på resultatet i en officiell lottodragning utan att delta i det egentliga lotteriet. Du har samma chanser att vinna och du kan vinna lika stora vinster (eller mer). Den viktiga skillnaden är att du spelar hos ett självständigt spelbolag istället för hos organisatören av lotteriet.

Så fungerar det

Har du spelat på lotto? Då vet du hur man spelar på lottobetting också. Det fungerar i princip på samma sätt.

Det som främst skiljer är att du inte lämnar in dina lottorader hos det bolag som organiserar dragningen. Istället finns det spelbolag som erbjuder betting på lotto. Några välkända exempel är The Lotter, Multi Lotto, Lottoland och Speedy Lotto. Lottobetting är alltid online på nätet. Det går alltså inte att lämna in en fysisk spelkupong hos ett spelombud.

När du valt vilken spelsajt du vill spela på är det dags att välja lotteri. Ofta kan du välja mellan olika lotterier från hela världen.

Exakt hur du spelar varierar mellan olika spel, men principerna är desamma. Du kryssar för en eller fler rader och väljer eventuella tilläggsspel. Dessutom går det ofta att välja till specialspel och extra funktioner som är specifika för varje spelsajt.

Om du vinner med lottobetting får du samma vinst som i det egentliga lotteriet. Skillnaden är att du inte får pengarna från originallotteriet. Istället är det bettingbolaget som ger dig din vinst.

Fördelar med lottobetting

Det finns flera fördelar med att spela på lottobetting jämfört med ett vanligt lotteri. Vi har hittat några på sidorna lotterier.eu och online-lotto.se som skriver om och jämför olika lotterier och spelbolag i världen.

Först och främst är utbudet av spel otroligt bra. Du kan spela på lotterier från hela världen. Vad sägs om att exempelvis spela i US MegaMillions eller US PowerBall? Du kan vara med och tävla om vinster i miljardklassen, vilket inte är så vanligt på svenska lotterier. Givetvis kan du även spela på svenska lotto om du vill!

En annan fördel är att du ibland kan vinna mycket mer än när du spelar i det egentliga lotteriet. Med specialfunktioner som exempelvis dubbel jackpot kan du vinna mer än vad de personer som spelar i det ”riktiga” lotteriet kan vinna. Du kan även gardera dig mot att behöva dela vinsten med andra spelare.

För att du ska vara säker på att få din vinst brukar lottobetting omfattas av en särskild vinstförsäkring. Den innebär att du får dina pengar även om spelbolaget för tillfället inte har pengar att betala ut en så stor vinst.

Finns det några nackdelar?

Det finns nästan inga nackdelar med lottobetting. Det skulle möjligen vara att du missar den sociala aspekten av att gå ner till spelombudet och träffa dina tipparkompisar. Å andra sidan finns det inget som hindrar er från att träffas ändå och lägga en lottorad tillsammans på nätet. Numer så behöver man också ha en svensk spellicens för att marknadsföra lottobetting på nätet. Detta innebär att även dessa bolag måste betala svensk skatt vilket innebär att även denna form av lotto ger tillbaka till staten och föreningsliv.

Har du ingen lust att spela på lotto eller kanske slut på pengar, då kan vi rekommendera att klassiskt tidsfördriv, roliga patienser hittar du här eller testa något annat roligt onlinespel som också finns i gratisversioner.

WebPartnersSweden AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

WebPartnersSweden AB

Webps är ett företag som arbetar med att skriva och publicera texter

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK