– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Modell Strömstad Sydkoster, byggd på Basmodell 5

Modell Strömstad Sydkoster, byggd på Basmodell 5

Utveckla fastigheters utemiljöer med arkitektritade funktionella väderskydd

Publicerad: 24/6, 2020

Högsommar och semestertider är här. Ömsom regn och ömsom solsken, även om vi naturligtvis hoppas mest på det senare. Men det kan bli för mycket av det goda även med en för stor dos av solen. Det svenska företaget Seaside Garden har nu med mer än 30 års erfarenhet tagit fram ett unikt standardiserat men flexibelt modellprogram för att skapa optimala och kundanpassade uterum med öppningsbara tak och väggar som fungerar i alla typer av offentliga utemiljöer.

Det är fem olika grundmodeller som alla har det gemensamt att de har en ”Open Air”-känsla och ger utmärkt skydd mot regn, sol, vind och till och med snö. Det är öppningsbara terrasstak och pergolatak som skräddarsys och anpassas efter kundernas behov.
Lösningarna kan även göras demonterbara för att få säsongsbygglov på kommunal och allmän mark för att t.ex. kunna monteras upp på våren och demonteras inför vintern.
– Det här är ett väl beprövat koncept och vi har genom åren levererat funktionella lösningar till både fastighetsbolag, offentlig sektor och hotell samt restauranger runt om i hela landet, berättar Ingvar Ericsson, grundare och VD. Genom att vi utvecklat och tagit fram det här modellprogrammet kan vi nu ännu enklare ge kostnadsfria offerter och erbjuda lösningar som passar varje enskild kund på bästa sätt utifrån just deras förutsättningar och behov.

Seaside Garden har sedan starten 1989 levererat hundratals funktionella väderskyddslösningar som både pryder och skyddar uppskattade och välbesökta offentliga miljöer i form av uteserveringar, uteplatser, takterrasser, innergårdar samt bryggor och torg över hela Sverige.
Utmärkande för Seaside Garden är inriktningen på kompletta kundanpassade väderskyddslösningar till uteserveringar och uteplatser. Alla modeller tillverkas efter kundmått och utgår från en takenhet. Aluminiumstommen har ofta inbyggd regnavrinning och dold höjdjustering.
– Vårt erbjudande är 2020-talets smartaste och mest funktionella uterum där våra uppdragsgivare enkelt anpassar hela sin utemiljö utifrån väder och vind med några enkla knapptryck, hälsar Ingvar. Ett toppmodernt uterum av högsta kvalitet som förutom riktigt långa utomhussäsonger ger både glädje, trivsel och största möjliga kundnytta långt in i framtiden.

Exemplet här visar SEASIDE GARDEN BASIC MODEL 5 med sex infällda PVC-dukar som fjärrstyrt och motordrivet fälls ut en efter en. De inbyggda, fjärrstyrt motordrivna nätvindväggarna på gavelsidan löper vertikalt till valda höjdlägen där de möts av de höj- och sänkbara glasväggarna och dubbeldörrarna som öppnar och stänger efter behov. De fjärrstyrda dimmerförsedda LED-rektanglarna i sargernas undersidor ger utmärkt grundbelysning. Långsidornas inbyggda genomsiktliga nätvindväggar löper vertikalt till valda höjdlägen där de möts av de höj- och sänkbara glasväggarna.
Halogenvärmare av högsta kvalitet täcker hel ytan. Värmarna styrs individuellt i olika effektsteg genom iPad/iPhone med nerladdad app.


Ladda hem högupplösta foton genom att klicka på bilderna.
1. Modell Strömstad Sydkoster, byggd på Basmodell 5
2. Teknisk illustration - Basmodell 5, vågrät helt infällbar pvc-takduk   
3. Modell Sandviken Hyttgatan, byggd på Basmodell 5
4. Modell Göteborg Linnégatan, byggd på Basmodell 5

Se filmerna som visar alla SEASIDE GARDEN basmodeller för funktionella väderskydd med svensk standard i arkitektritade utemiljöer här: http://www.seasidegarden.se/seasidegarden-basic-model-1-5

För kontakt och mer information

Ingvar Ericsson
SEASIDE GARDEN AB
076-1041851
ingvar.ericsson@seasidegarden.se
http://www.seasidegarden.se
 

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Teknisk illustration - Basmodell 5, vågrät helt infällbar pvc-takduk

Teknisk illustration - Basmodell 5, vågrät helt infällbar pvc-takduk

Modell Sandviken Hyttgatan, byggd på Basmodell 5

Modell Sandviken Hyttgatan, byggd på Basmodell 5

Modell Göteborg Linnégatan, byggd på Basmodell 5

Modell Göteborg Linnégatan, byggd på Basmodell 5

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK