– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Upptäck ett brett utbud på samma ställe

Publicerad: 29/6, 2020

För att hitta ett brett utbud av möbler och tillbehör till hemmet kan man besöka inredningsshoppen.se. De har ett nytt och större sortiment som passar för de flesta. Att hitta och navigera på sidan är också enkelt tack vare deras nya design och utseende på hemsidan.

Ibland kan det vara svårt att hitta den där speciella vasen, lampan eller ljusstaken man letar efter för att hemmet ska bli perfekt. Internet är stort, men i inredningsshoppens nya sortiment finns det unika föremål samlade på ett och samma ställe. Priserna varierar och man kan därför hitta produkter som passar alla plånböcker.

 

Den nya hemsidan

Första intrycket av inredningsshoppens hemsida är att den är enkel och stilren. Den känns användarvänlig tack vare att man får en bra överblick över de olika kategorierna som är placerade högt upp på sidan. Varje kategori innehåller flera undersidor där man kan klicka sig vidare till en specifik kategori.

Vill man söka direkt efter något finns en tydlig sökruta uppe till höger och vet man vilket varumärke man föredrar kan man söka direkt efter det under fliken "varumärken".

Sidan uppmuntrar även till inspiration. Bland annat finns en kategori som heter inspiration (https://www.inredningsshoppen.se/inspiration) men det finns även en hel del andra inslag på sidan som öppnar upp för nya idéer. Bläddrar man ner lite dyker det upp tips kring hur man kan tänka angående inredning, för att få till en så bra stil som möjligt.
 

Att köpa produkterna på sidan

Det går bra att köpa produkterna man hittar på sidan, men köpet genomförs inte hos inredningsshoppen.se, eftersom de bara visar produkterna. Vill man däremot köpa dem kan man klicka på produkten, så omdirigeras man till hemsidan där produkten finns och där köpet kan genomföras. Är man intresserad av flera olika produkter är det stor chans att man omdirigeras till olika hemsidor och därav kan det tillkomma fler än en fraktkostnad, vilket är något man bör ha i åtanke innan man beställer.

 

Leverans och betalningssätt

Eftersom Inredningsshoppen inte själva säljer något på deras hemsida kommer betalningsalternativen och leveransmetoderna att variera. Vilka metoder man erbjuds beror helt enkelt på vilken hemsida man hamnar hos för att köpa sina produkter. Handlar du hos flera olika hemsidor via inredningsshoppen.se är det med största sannolikhet olika frakt- och betallösningar som erbjuds. Du måste därför själv ta reda på vad som gäller när det kommer till exempelvis ångerrätten hos de olika hemsidorna.

Läs mer här: https://www.inredningsshoppen.se

Pressansvarig:

Robin Rosada

kontakt@inredningsshoppen.se

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK