– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Unik service hos Svenska Eljouren gör succé i Göteborg

Publicerad: 12/4, 2021

Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 7000 kunder med utmärkta omdömen och lysande kundrecensioner som resultat. Receptet är att erbjuda god service och bland hushållen i Göteborg har tillgängliga och bokningsbara elektriker blivit en succé. Svenska Eljouren startade visserligen som en renodlad eljour men det som gör elbolaget unikt är dess serviceinriktade elektriker som även ger fullt kundfokus för bokade uppdrag.

Filosofin är att du som kund ska ges tillgång till elektriker med tid samma vecka oavsett om du är ute efter en snabb elektriker i Göteborg eller akut eljour i Göteborg.  I elbranschen är annars ett vanligt scenario att kunden måste vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som de inte får utföra själv. Något som inte sällan blir ett hinder i vardagen för många hushåll i storstadsregioner som Göteborg. Hos Svenska Eljouren anses detta inte rimligt. Det unika hos Svenska Eljouren är att elinstallationer kan bokas in redan samma vecka. Svenska Eljourens elektriker i Göteborg anpassar sig efter kundens önskemål och bistår vid planerade uppdrag med allt från småfix i hemmet till stora elinstallationer.  

 

Femstjärniga omdömen på Trustpilot
Betyget från Trustpilot är ett kvitto på att de tjänster som Svenska Eljouren erbjuder har landat rätt. I omdömen anses Svenska Eljouren vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”.

Bra recensioner från kunder är givetvis avgörande för alla företag och utmärkta omdömen från kunder på Vi kan stolt konstatera att vi som elföretag lever upp till våra ambitioner om att erbjuda snabb och tillgänglig personlig service. I grund och botten består Svenska Eljouren av elektriker som hyllar konsumentmakt i elbranschen, vilket de fina omdömen som kunder ger bolaget på Trustpilot vittnar om.

 

  

Proffs på tillgänglighet

Svenska Eljourens erbjuder behöriga elektriker i Göteborg som är redo att utföra jobb på kort varsel. Därför finns alltid öppningar i elektrikernas scheman så att kundens önskemål kan bemötas utan dröjsmål. Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour där behöriga elektriker i hela Sverige snabbt är plats när läget är akut. Oavsett om du behöver få upp belysning, byta ett jordat eluttag eller montera laddbox till elbilen så får du hjälp inom kort.

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK