– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Tsreklam.se tar klivet ut i två nya branscher

Publicerad: 12/4, 2021

Profilreklamsföretaget tsreklam.se har under de senaste fem åren ökat deras omsättning med över 400 procent. Nu tar de sig an nya utmaningar och lanserar två nya webbplatser på svenska marknaden.

Tsreklam.se är idag en av Skandinaviens mest snabbväxande företag när det kommer till profilkläder och profilprodukter. Företaget har under de senaste åren varit pådrivande av den digitala utvecklingen inom branschen, något som resulterat i en 400 procent ökning av deras omsättning. De vann som enda exponent för branschen det prestigefyllda DI Gasell-priset förra året.

Nu lanserar profilföretaget hemsidorna gåvokort.net och klasströjor.se för att fylla luckorna på marknaden.

-       Vi såg att det saknades en bra webbplats med fokus på gåvokort och vi vill med vår nya sajt fylla detta behov. Gåvokort.net riktar sig primärt till företag som söker efter den perfekta julgåvan till anställda och kunder, säger pressansvarig på tsreklam.se

Gåvokort.net ger företag en möjlighet för att dela ut gåvokorten till sina kunder och anställda, där individerna sedan själva får välja ut sin julklapp ur ett brett sortiment av olika produkter. På webbplatsen finns således ett av marknadens bredaste sortiment av olika gåvokort som bland annat Mannerströms gåvokort, Supékort, Jopyful Giftcard och Vinga Giftcard. Vissa av gåvokorten inkluderar även en förgåva där man få två gåvor till priset av en.

-       Vår andra lansering inför 2021 är hemsidan klasströjor.se som riktar sig till elever som slutar nian och som vill skapa ett fint minne för livet av sin klass. Vi har skapat ett unikt koncept där de får möjlighet att trycka sin egen design eller välja mellan redan färdiga designer på sajten, säger pressansvarig.

Hemsidan klasströjor.se har ett brett sortiment av olika designmotiv och färger av tröjor och hoodies att välja mellan.

 

Kontaktinformation pressansvarig

Namn: Jakob Ragnarsson, Marknadschef på tsreklam.se

E-post: jakob@tsreklam.se

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK