– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Tips när du ska välja sommarens online casino

Publicerad: 31/5, 2019

Att hitta ett bra сasino som erbjuder både betting och spelautomater är inte det lättaste idag. Trots licenssystemet finns det ett stort utbud av sajter att välja mellan och det kan vara svårt att hitta ett som passar just dig. Det finns vissa grundläggande delar som du alltid ska titta lite närmare på innan du börjar spela, för att vara säker på att du spelar säkert och har roligt!

Sök på sajtnamnet

Gör en sökning på Google och se vad andra säger om sajten. Källor som https://tippat.se/ har uppdaterad information om bäst rankade betting- och spel сasinos just nu. Men det kan också vara intressant att se om сasinot har figurerat i nyheterna på sistone. En del licensierade сasino har nämligen fått dryga böter för att de inte följer svenska spellagarna.

Det välkända сasinot Ninja Сasino har exempelvis blivit av med sin licens då de bröt mot flera lagar och regler. Eftersom licensen tilldelas ett bolag, inte en individuell sajt, är det viktigt att efterforska vilket bolag som står bakom en sajt som straffats. Det kan vara bevis på att bolaget styr alla sina sajter på samma sätt och därmed får du en längre lista med onlineсasinos att undvika.

Bonusar

Numerar för svenska сasinos bara dela ut en välkomstbonus, detta för att begränsa överdrivet spelande. Det gör att din välkomstbonus vid registrering blir ännu viktigare, du kommer nämligen inte få några fler förutom dem som finns i de individuella spelen samt free spins. Syna bonusarna noga och studera deras villkor. En stor bonus kan komma med villkor som gör det i princip omöjligt att plocka ut pengarna.

Spärrar och budget

Undersök vilka spärrar du kan sätta på ditt konto. Du kan alltid blockera dig från alla svenska spelsajter via https://www.spelpaus.se/ men det ska också finnas begränsningar på själv sajten såsom att begränsa hur mycket du får spela för varje månad eller hur många gånger du får logga in. När du är i spelets hetta är det svårt att hålla sig till sin tänkta budget, en redan förinställd budget och spärr kan vara det som hindrar dig från att spela upp hela lönen!
Monika Svensen

Publicerat via SvenskPress.se av...

Monika Svensen

Konsult och författare med bas i Blekinge, Sverige.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK