– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

The Boppers släpper dubbel julsingel med Rockabilly Fabulous.

The Boppers släpper dubbel julsingel med Rockabilly Fabulous.

The Boppers släpper dubbel julsingel med Rockabilly Fabulous

Publicerad: 16/11, 2020

Nu på fredag den 20 november släpper The Boppers en tidig julklapp i form av en dubbel julsingel. Det är nyinspelningar av två gamla klassiska amerikanska jullåtar. På A-sidan "Please Come Home For Christmas" får The Boppers hjälp av den svenska supertrion Rockabilly Fabulous att sätta tonen i den mäktiga julklassikern som först spelades in av bluessångaren och pianisten Charles Brown 1960.

The Boppers och Rockabilly Fabulous har samarbetat tidigare och hade 18 julshower bokade runtom i landet nu i december som naturligtvis har fått ställas in p.g.a. de rådande omständigheterna.
- Vi strålade i alla fall samman efter sommaren och var helt överens om att vi ändå vill sprida musik som ger glädje och förenar trots ibland långa avstånd, för alla som inte får vara tillsammans den kommande juletiden, berättar Matte Lagerwall, en av grundarna och fortfarande förgrundsgestalt i The Boppers.
- Så vi bokade studion, spritade händerna, stämde upp instrumenten och värmde upp stämbanden, säger Frida Brunzell från Rockabilly Fabulous. Nu är vi så stolta och glada över att presentera en höjdarduett som vi hoppas skall skänka värme och ljus i hela vårt avlånga land de här speciella tiderna.

"Dig That Crazy Santa Claus" är en rockigare jullåt som första gången spelades in av Oscar McLollie And His Honey Jumpers redan 1954. The Boppers gör sin vana trogen en egen version där deras unika sound verkligen passar den här verbala julkaramellen.

– Musik är bra för själen, så även om vi inte fick komma ut på spelningar i år så hoppas vi få ”komma hem till stugorna” och sprida både glädje och julstämning med de här låtarna, hälsar Matte Lagerwall. Det här har varit ett riktigt konstigt år på många sätt. Det här är dock vårt sätt önska ett så gott slut som möjligt och låt oss alla se fram emot ett riktigt Gott Nytt 2021.

Ni kan provlyssna på den nya singeln här
https://orcd.co/thebopperssantacomehomedigthatcraysantaclaus

För mer information och kontakt med The Boppers
Mats Bokström
mats.bokstrom@act4you.se
073-5765066
http://www.boppers.se
http://www.facebook.com/theboppersofficial


The Boppers har sedan 1977, i hela fyra decennier levererat en unik kombination av Rock’n roll & Doo Wop och är en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag och har med sina tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa levererat musik i världsklass. Bandets första album “Number One” som släpptes 1978, såldes i över en halv miljon exemplar vilket också är ett av Sveriges mest sålda album. Gruppen har genom åren släppt ett antal skivor och många låtar har blivit stora publikfavoriter.

Med inspelningar i studior och uppträdanden live på scen levererar de sina låtar med en stor glädje och energi och har genom åren blivit en av Sveriges stora publikfavoriter. De kallas för Sveriges ”Doo whop kungar”. Deras omisskännliga stil har autentiska spår från 50- och 60–talet som älskas av en stor publik, i flera generationer. Sedan starten 1977 har bandet gjort otaliga spelningar i Svenska Folkparker, krogar, konserthus och festplatser m.m.

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Please Come Home For Christmas - Dig That Crazy Santa Claus med The Boppers.

Please Come Home For Christmas - Dig That Crazy Santa Claus med The Boppers.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK