– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

The Boppers nya sommarsingel Boom, Boom, Boom

The Boppers nya sommarsingel Boom, Boom, Boom

The Boppers nya sommarsingel Boom, Boom, Boom

Publicerad: 11/6, 2020

”Boom, Boom, Boom” är titeln på den nya låten som The Boppers släpper i morgon fredag den 12 juni. Det är en riktigt skön låt som med klassisk Boppers-sound och anda handlar om hur härligt det är när det är kärlek i luften och hjärtat slår i skön takt.

– Låten är skriven av Johan Lyander, vår pianist som brukar vara med oss när vi spelar live. Man kan väl säga att låten innehåller typiska Boppers-körer så man känner nog igen stilen, säger Matte Lagerwall, en av förgrundspersonerna i bandet och som varit med sedan starten 1977.
Det var ett tag sedan vi släppte en ny låt och det känns bra i dessa tider, då det mesta handlar om att ställa in gig och permittera. Att få släppa en låt som handlar om glädje och sprudlande kärlek känns helt rätt nu. Vi ser som de flesta fram emot sommaren med sol och bad, men detta år är ju som bekant inte likt något annat år.

Som i princip alla andra inom  nöjesbranschen så har även The Boppers varit tvungna att ställa in alla vårens och sommarens spelningar. 
– Mycket tråkigt då vi verkligen älskar att stå på scen och träffa vår publik men vi har fått göra det bästa möjliga av situationen och vara i studion istället. Det skall bli kul och spännande att ta del av publikens reaktioner på den nya låten. Jag både hoppas och tror att den faktiskt kan gå hem i stugorna i sommar, hälsar Matte Lagerwall med ett garv.

För mer information:
http://www.boppers.se/
https://www.facebook.com/theboppersofficial/
https://www.youtube.com/channel/UCoGsIACEQXo3o185u8u17rg?view_as=subscriber
 
För att lyssna direkt på singeln: https://app.box.com/s/c8hdkhpshz1zu4n8xoft6urcqxmvbw10

För mer information och kontakt med The Boppers:
Mats Bokström
mats.bokstrom@act4you.se
070-5765066


The Boppers har sedan 1977, i hela fyra decennier levererat Rock’n Roll & Doo Wop i världsklass och den 12 juni släpper de sin efterlängtade singel Boom Boom, en låt som berättar om hur härligt hjärtat slår när det är kärlek i luften.

The Boppers är en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag och har med sina tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa levererat musik i världsklass. Bandets första album “Number One” som släpptes 1978, såldes i över en halv miljon exemplar vilket också är ett av Sveriges mest sålda album. Gruppen har genom åren släppt ett antal skivor och många låtar har blivit stora publikfavoriter.

Med inspelningar i studior och uppträdanden live på scen levererar de sina låtar med en stor glädje och energi och har genom åren blivit en av Sveriges stora publikfavoriter. De kallas för Sveriges ”Doo whop kungar”. Deras omisskännliga stil har autentiska spår från 50- och 60–talet som älskas av en stor publik, i flera generationer. Sedan starten 1977 har bandet gjort otaliga spelningar i Svenska Folkparker, krogar, konserthus och festplatser mm.

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK