– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Sveriges bästa forum och mötesplats för pensionärer, här på Laxön i Älvkarleby.

Sveriges bästa forum och mötesplats för pensionärer, här på Laxön i Älvkarleby.

Sveriges bästa forum och mötesplats för pensionärer

Publicerad: 7/12, 2018

Sveriges forum och mötesplats för pensionärer och alla som fyllt 60 år höll en aktivitetsdag för ett 20-tal seniorer på Laxön i Älvkarleby och på Restaurang Kungsådran onsdagen den 5 december.

På plats var även SeniorPortens utvecklare som efter den gemensamma lunchen berättade om framtidsplanerna för den digitala mötesplatsen för Sveriges alla pensionärer.
– Alla får vara med på det sätt och den omfattning som passar var och en, berättade Joe Formgren, från Precis Reklam som tagit fram hela kommunikationsplattformen. Målsättningen är helt klart att vara Sveriges bästa och trevligaste mötesplats för positiva seniorer på nätet. Alla som har åldern inne är varmt välkomna att delta i gemenskapen och testa på alla funktioner i 30 dagar. Skulle man sedan inte vilja använda premiumversionen kan man ändå fortsätta som medlem helt gratis fast med viss begränsning av funktioner. Därför bjuder vi nu in alla pensionärer i hela Sverige då de är varmt välkomna att prova på den här unika tjänsten.

SeniorPorten är en social träffpunkt och samlingsplats på internet för pensionärer som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Man kan diskutera i ett stort antal ämnen i forumet och chatta med varandra liksom att träffas på riktigt i samband med de träffar som anordnas regelbundet.
– Vi har nu utvecklat plattformen i 2 år så nu är vi redo att expandera, berättar Joe. Vi har idag medlemmar över hela Sverige men målsättningen nu blir att det skall finnas kontaktpersoner varenda kommun som kan anordna trevliga lunchträffar eller gemensamma promenader och fikastunder. Gärna i samarbete med andra föreningar eller restauratörer som ser värdet i att ha ett kontinuerligt samarbete med den här stora och trevliga delen av befolkningen.

Det blev en givande och konstruktiv dialog efter en gemensam och mycket välsmakande julbordslunch för utvecklarna tillsammans med de entusiastiska seniorerna.
– För många är de personliga mötena naturligtvis det viktigaste, berättar Marie Hedlund, grundare av SeniorPorten som nu även driver Restaurang Kungsådran, men kombinationen av att träffas och att samtidigt kunna erbjuda den här fantastiska kommunikationsplattformen är ju det bästa av två världar. En stor del av medlemmarna tillbringar faktiskt mer än en timme om dagen och umgås med varandra via dator, mobil eller läsplatta här på SeniorPorten. Många är nöjda med det medan andra hela tiden håller koll vilka evenemang som är på gång och vill delta även där.

Dagen startade med med kaffe och smörgås sedan var det bl.a. presentation av rese- och aktivitetsutställarna presenterar sig, rörelseaktiviteter och promenad runt vackra Laxön innan dagen avslutades med sagostund hos den välkända konstnären Johan Thunberg som har sin ateljé vägg i vägg med restaurang Kungsådran på Laxön.

Med från Precis Reklam var förutom Joe, produktionsansvarige Stefan Wennberg, utvecklaren Emanuel Golabiewski samt programmeringsansvarige Henrik Dahl vilka är partners i SeniorPorten tillsammans Med Marie Hedlund på Relationsgruppen i Sverige AB.

Om SeniorPorten
SeniorPorten är en kamratklubb för dig som är 60 plus och vill knyta nya bekantskaper. Som medlem hos oss får du en egen inloggning till hemsida där du kan chatta med människor över hela Sverige. Dessutom får du tillgång till en mängd funktioner bland annat en egen profilsida, diskussionsforum, dagböcker och massor av spännande artiklar gällande seniorlivet.

I medlemskapet ingår även träffar och evenemang där du möter andra seniorer. Under träffarna kan du bland annat lyssna på spännande föreläsningar, äta lunch tillsammans eller varför inte resa ihop med ett varmt gäng med glada pensionärer? På så vis får du vara med om spännande upplevelser, samtidigt som du hittar nya vänner och fördjupar vänskaperna du knyter online.
Vår förhoppning är att du ska hitta vänner oavsett var du bor, vilken tid på dygnet det är eller vad du har för bakgrund. Hos oss är alla glada seniorer ochh pensionärer vamp välkomna!

Medlemskap:
Fritt prova på 30 dagar
29:-/månaden
eller 300:-/året

För mer information om SeniorPorten se
https://seniorporten.se
Kostnadsfri registrering här https://seniorporten.se/bli-medlem

Alternativt info@seniorporten.se
eller ring till SeniorPortens redaktion Marie: 070-620 98 56
alternativt administrationen på Precis Reklam 026-511 000
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK