– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Svensk Flyttstäd etablerar sig i ett 20-tal nya städer.

Svensk Flyttstäd etablerar sig i ett 20-tal nya städer.

Svensk Flyttstäd etablerar sig i ett 20-tal nya städer

Publicerad: 23/11, 2020

Svensk Flyttstäd etablerar sig med prisvärda och kvalitetssäkrade flyttstädningar i hela Sverige och har nu utökat med ett 20-tal städer till. Så att du som är i behov av prisvärd och ordentlig flyttstädning även där skall ha ett naturligt förstahandsval. Svensk Flyttstäd utför professionella flyttstädningar i hela Sverige med målsättning att göra sina kunder så nöjda som möjligt.

Svensk Flyttstäd etablerar sig i allt snabbare takt i hela landet och finns nu även på följande orter Alingsås, Borås, Eksjö, Enköping, Falköping, Hallstahammar, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lidköping, Mariestad, Mjölby, Mölndal, Nässjö, Oskarshamn, Sala, Skara, Skövde, Trollhättan, Vänersborg och Västervik.

Svensk Flyttstäd utför flyttstädningen på ett grundligt och kvalitetssäkrat sätt efter att du har flyttat. Lägg din tid och energi på att få din nya bostad i ordning så löser vi smutsen i ditt tidigare hem. Vi kan hålla maximalt pressade priser på just flyttstädning av högsta kvalitet. Det är nämligen det vi har specialiserat oss på.

Så du är varmt välkommen att vända dig med förtroende till oss på Svensk Flyttstäd. Vår jobb är helt enkelt att utföra flyttstädning i hela Sverige för att på det sättet underlätta för dig och även dina närstående som naturligtvis mycket hellre vill hjälpa till i din nya bostad.

Hur går då en flyttstädning till i praktiken? Att boka en flyttstädning av oss på Svensk Flyttstäd är både enkelt och smidigt. Boka direkt genom mobil eller dator så återkommer vi snart vi kan med bekräftelse eller eventuellt någon kompletterande frågeställning.

Var uppmärksam på att det förekommer vissa prisskillnader när det gäller flyttstädningar i hela Sverige men vår målsättning är att vara det naturliga förstahandsvalet genom att göra allt som står i vår makt för vara både bäst och i de flesta fall även billigast. Ordet billig skall man inte använda i onödan men vi påstår utan tvekan att vi är mest prisvärda. Det som ingår i flyttstädningen måste nämligen vara ett arbete som uppfyller både hyresvärdens och nya ägarens krav på flyttstädning. Vissa aktörer tar t.ex. inte med fönsterputs vilket naturligtvis är en självklarhet för oss på Svensk Flyttstäd.

En flyttstädning är mycket enkel att boka då ni finner bokningsformuläret för onlinebokning till vår prisvärda flyttstädning direkt till er hemstad. Ange en dag och tid som passar just dig. Lämna dörren öppen eller var på plats släpp in personalen på utsatt tid. Inspektera arbetet när det är klart.

Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig med med just din flyttstädning och vill underlätta och förenkla flytten både för dig och de som hjälper till på ett sätt som få andra saker kan göra när man skall flytta från ett boende till ett annat.

Svensk Flyttstäd finns sedan tidigare etablerad på följande orter Arboga, Bollnäs, Borlänge, Botkyrka, Bromma, Danderyd, Ekerö, Eskilstuna, Fagersta, Falun, Gävle, Göteborg, Haninge, Helsingborg, Huddinge, Hässelby, Jakobsberg, Järfälla, Järna, Jönköping, Kalmar, Katrineholm, Kungsängen, Kista, Köping, Landskrona, Lidingö, Linköping, Malmö, Motala, Märsta, Nacka, Norrköping, Norrtälje, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Sandviken, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Strängnäs, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Tranås, Tumba, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Vallentuna, Vaxholm, Västerås, Värmdö, Växjö, Vetlanda, Värnamo, Åkersberga, Ängelholm, Älmsta, Örebro och Österåker.

Finns din stad eller hemort inte med i listan ännu? Skicka oss gärna en förfrågan centralt, eller se ”Övriga städer” på vår bokningssida, så skall vi se om vi inte ändå kan lösa det till marknadens bästa villkor. Vi arbetar nämligen med att etablera oss i landets alla kommuner.

Kontakt:
C.S i Sverige AB
E-post: kundtjanst@svenskflyttstad.se
https://svenskflyttstad.se

För att kunna hålla högsta möjliga service och Sveriges lägsta priser på kvalitetssäkrade flyttstädningar så har vi automatiserat all kundkontakt via hemsidan inklusive automatiska svar på era bokningsbeställningar.

Däremot så sker alla bokningsbekräftelser manuellt och med personlig hantering.

Så är det något ni undrar eller funderar över så får ni alltid snabba svar via personlig e-post under kontorstid.

Funnel News

Publicerat via SvenskPress.se av...

Funnel News

Funnel News är en svensk PR-byrå som formulerar, publicerar och distribuerar native annonser i form av redaktionella artiklar, nyhetsuppdateringar samt skriver pressmeddelanden åt svenska företag och ... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK