– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Svecon Freight bygger nytt lager i Gävle Hamn

Publicerad: 14/3, 2018

Svecon Freight AB är en av de cirka 40 aktörerna i Gävle Hamn. Just nu håller de på att bygga ett nytt magasin och ökar därmed varulagerkapaciteten med 2800 m2.

Svecon Freight AB har varit aktiva i hamnen sedan 1979 och drevs då av Bertil Berglind. Idag är det sonen Daniel Berglind som sitter som VD för företaget. Något som Daniel tror starkt på är att återinvestera mycket av vinsten för att ha en stabil grund att stå på.

”Magasin är en bra resurs i transportindustrin. Jag tror att det är en av nycklarna till framgång i den här branschen”, säger Daniel.

Sedan tidigare äger Svecon Freight AB tre magasin i hamnen som tillsammans utgör 6000 m2 varulageryta, samt att de hyr 5100 m2 magasin av Fredriksskans hamnmagasin. Magasinet som de bygger nu på 2800 m2 för att möta efterfrågan på varulager vad det gäller import- och exportvaror, kommer stå klart nu i mars.

Gävle hamn har cirka 170 000 m2 magasin och ca 1000 000 m2 lagringsytor och varulager.

Information från Gävle Hamn
http://gavlehamn.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

2800 m2 är det nya magasinet som står klart i mars

2800 m2 är det nya magasinet som står klart i mars

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK