– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Succé för nya showen STARS på Hits For You

Publicerad: 11/9, 2018

Den nya dinnershowen STARS på showrestaurangen Hits For You i centrala Gävle har blivit mycket uppskattad och verkar redan bli en stor publik framgång. Vi kontaktar centralfiguren, producent och artisten Henrik "Henke" Sundström för att höra efter hur läget är inför hösten och julborden.

Hur känns det efter premiären?
– Det känns helt fantastiskt bra! Jag är så nöjd med alla lovord och positiva kommentarer om den här nya showen. Det är så kul att många reagerar så positivt på lokalen i sin helhet i och med vår renovering och förnyelse av teknik. Gästerna som hittills sett den nya showen överöser den med positiv feedback och säger att den är absolut i särklass snyggaste, proffsigaste och bästa showen. Ja, jag känner mig mäkta stolt och glad över detta!

Vad skiljer den här showen från de tidigare?
– Det här är absolut den största satsningen vi gjort någonsin. Inte bara till själva showproduktionen utan även på den tekniska biten som fått sig ett rejält lyft, vilket märks väldigt mycket på de gensvar publiken ger!

Kommer ni att köra show med julbord även i år?
– Jajamen, vi kör julbord med show. I skrivande stund har vi över 1200 förbokade gäster till Julbordet. Det formligen haglar in bokningar så fortsätter det så här så kanske vi till och med måste bygga ut! Vi startar Julbordet den 23:e november och kör sedan till den 22:a december. Vi kommer att köra måndag-lördag med dubbla sittningar på fredagar och lördagar. De tidigare sittningarna passar både familjen, skiftlaget och privatpersoner men även större företag som vill gå på dagen istället.

Händer det något mer än dinnershow och julbord?
– Utöver showerna på Hits For You så kommer vi att åka till Spanien i oktober och köra showen på ett stort hotell. Dessutom gör vi några externa shower i Gästrikland under hösten på dagar i veckan. Bland annat på Läkerol Arena då vår matleverantör har en stor mässa. Det kommer redan nu förfrågningar på showen tills nästa år, både i Hits For You:s lokaler men även andra ställen som vill uppleva showen. Så det här ser ut att bli den mest spännande säsongen någonsin!

Foto: Adam Lundberg Ericson

För mer information om showen se: http://hitsforyou.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK