– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Stort intresse och extrainsatt föreställning för Vreeswijk & Åkerström ”Du och jag farsan”

Publicerad: 2/2, 2018

Jack Vreeswijk och CajsaStina Åkerströms publik och kritikerrosade succéturné ”Du & jag farsan” beger sig ut på vårturné och gästar 15 orter i både Sverige och Norge. Nypremiär den 2 mars i Falun och den 18 mars gästar turnén Norge, Oslo med final den 8 april i Örebro, Konserthus (Se turnéplan nedan).

Jack Vreeswijk och CajsaStina Åkerströms publik och kritikerrosade succéturné ”Du & jag farsan” beger sig ut på vårturné och gästar 15 orter i både Sverige och Norge. Nypremiär den 2 mars i Falun och den 18 mars gästar turnén Norge, Oslo med final den 8 april i Örebro, Konserthus (Se turnéplan nedan).

Konserterna är en hyllning till deras fäder Cornelis Vreeswijk och Fred Åkerström, två giganter inom svensk musikhistoria. Höstturnén var en stor publiksuccé med flertalet utsålda arenor och konserthus runt om i hela landet vilket gör att Jack Vreeswijk och CajsaStina Åkerström beslutade redan i höstas att förlänga turnén.

Vårturné 2018: ”Du och jag farsan”

2 mars Falun, Kulturhuset Tio 14

3 mars Bollnäs, Kulturhuset

4 mars Stockholm, Rival

5 mars Stockholm, Rival ”EXTRA INSATT”

15 mars Kristianstad, Kulturkvarteret Stora Salen

16 mars Alingsås, Alströmerteatern

17 mars Uddevalla, Östraboteatern

18 mars Oslo, Chat Noir

23 mars Umeå, Aula Nordica

24 mars Örnsköldsvik, Pingstkyrkan

28 mars Vara, Konserthuset

29 mars Göteborg, Lorensbergsteatern

5 april Norrköping, Flygeln Louise de Geer

6 april Karlstad, Scalateatern

7 april Katrineholm, Tallåsskolans aula

8 april Örebro, Konserthus

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetter via:www.monarch.se/biljetter/ eller http://www.ticketmaster.se, http://www.nortic.se samt via respektive biljettkontor.

Du och jag farsan - Odödliga svenska klassiker med två av Sveriges mest omtyckta vissångare!

Publiken kan vänta sig en varm och stämningsfull kväll där flera av de mest kända och omtyckta låtarna framförs blandat med anekdoter och berättelser från deras innehållsrika liv. Självklart kommer det också bjudas på eget material och andra favoriter från då och nu. Sitt ner och luta dig tillbaka, njut av en magisk kväll där svensk vishistoria tolkas när den är som allra bäst.

Jack Vreeswijk – Son till en av de största svenska legenderna Cornelis Vreeswijk, heltidsmusiker & artist. Jack har släppt eget material och blivit känd för sina personliga tolkningar av sin fars oändliga låtskatt. Jack växte upp i Stockholm men flyttade tidigt till Nederländerna, där han bodde med sin fars familj i nio år. Jack har fått flera utmärkelser och prisbelönats, turnerat flitigt sen många år tillbaka och bor numera strax utanför Uddevalla.

CajsaStina Åkerström – Dotter till en av Sveriges mest älskade trubadurer och vissångare Fred Åkerström. Hennes största hits ”Av längtan till dig”, ”Fråga stjärnorna” och ”Är det så här det känns att komma hem” är klassade som tidlös svensk musikhistoria och har precis som flera av hennes album sålt guld. Senaste albumet Vreden och stormen producerades av Peter Kvint och släpptes hösten 2015 och hyllades av en enig kritikerkår. Singeln Är det så här det känns att komma hem låg under flera veckor på Svensktoppen och spelades intensivt på SR P4 under hela 2015. Cajsa-Stina turnerar flitigt och har förutom sitt egna material gjort sig känd som en fantastisk tolkare av bla Evert Taube och Ruben Nilsson. Har även en karriär som författare och konstnär.

Medverkande: Cajsa-Stina Åkerström, Jack Vreeswijk, Peter Kvint - gitarr, Jakob Ellerstedt - piano, Backa Hans Eriksson - bas och Love Tholin - gitarr.

Läs mer via: http://www.jack-cajsa.se

WESTPOINT EVENT, MONARCH MUSIC GROUP

Producenter: Martin Johansson och Magnus Nygren


PRESSKONTAKT:

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com
Werecki AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

Werecki AB

Promotion byrå som arbetar med digital- och traditionell promotion inom musik, teater, artist, evenemang och nöjen. Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Ytterligare info pressbilder,... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK