– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Stort intresse, extra föreställnigar insatta! Succéduon Björn A Ling och Johan Östlings ”D

Publicerad: 15/3, 2018

Nu på fredag blir det äntligen Göteborgspremiär för ”Din J-vla fegis” och redan före premiären är det klart att den populära humorduon kommer tillbaka till Kajskjul 8 i höst. Två extra föreställningar är insatta till den 21 och 22 september 2018.

Nu på fredag blir det äntligen Göteborgspremiär för ”Din J-vla fegis” och redan före premiären är det klart att den populära humorduon kommer tillbaka till Kajskjul 8 i höst. Två extra föreställningar är insatta till den 21 och 22 september 2018.

I föreställningen ”Din j-vla fegis” kombinerar skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling värmländsk humor med musik och en smula allvar. Vi känner igen dem från succéserien ”Ack Värmland” och långfilmer som ”Smala Sussie”, ”Mammas pojkar” och ”Bröllopsfotografen”.

”Din J-vla Fegis” handlar om att ta hand om livet, om att våga säga från, att sätta ner foten. Skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling hyllar livet på sitt ytterst träffsäkra och värmländska sätt i en underfundig och personlig föreställning. Det handlar om våra drömmar om ett bekvämt liv och att ta den enklaste vägen dit, utan att egentligen göra våra egna val. Vi lever alla bakom en fasad och är experter på att inte våga ifrågasätta. Med enkla medel, stark scennärvaro, en avspänd kontakt med publiken och en förmåga att spetsa de komiska detaljerna fångar Björn A Ling och Johan Östling publiken. De sätter fingret på hur vi vanliga hel- eller halvsnälla medborgare inte vågar säga ifrån, med massor av igenkännande humor, musik och en del allvar, såväl i klartext som underförstått. Det är som de själva skriver i undertiteln: En rolig föreställning om allvarliga saker. Och vem kan inte motstå riktigt bra humor på värmländska?

Föreställningen spelas den 16-17 mars och den 21-22 september 2018 på Kajskjul 8 i Göteborg. Biljetterna till höstens extra föreställningar släpps på tisdag den 20 mars kl.10.00 via http://www.kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

Om Björn A Ling och Johan Östling:
Humor och musik har alltid tagit stor plats Björn A Lings och Johan Östlings liv. De började uppträda tillsammans som trubadurer redan under skoltiden. Tillsammans med ytterligare några barndomskamrater bildade de sedan showbandet The Starboys som turnerade flitigt i Sverige och gästade även USA, Holland, Danmark, Norge och Finland. Med stora roller i Ulf Malmros filmer ”Smala Sussie” (2003), ”Bröllopsfotografen” (2009) och ”Mammas pojkar” (2012) samt tv-serien ”Ack Värmland” har de etablerat sig som väldigt omtyckta skådespelare för den svenska publiken.

Björn A Ling föddes 1974 i Karlstad. Björn arbetar utöver skådespeleriet även som konferencier, moderator och föreläsare.

Johan Östling föddes 1973 i Karlstad. Idag arbetar Johan, förutom som musiker, underhållare och skådespelare även som föreläsare.

Om Kajskjul 8:
Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via http://www.kajskjul8.se

Pressbilder och ytterligare info: http://www.werecki.com

KAJSKJUL 8

Presskontakt: Rickard Werecki, 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company http://www.werecki.com
Werecki AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

Werecki AB

Promotion byrå som arbetar med digital- och traditionell promotion inom musik, teater, artist, evenemang och nöjen. Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Ytterligare info pressbilder,... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK