– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Nicklas Bäckström med pokalen och vänner i Nickback Arena i Valbo

Nicklas Bäckström med pokalen och vänner i Nickback Arena i Valbo

Stanley Cup-pokalen hemma i Gävle

Publicerad: 6/8, 2018

Ett stort Grattis till Nicklas Bäckström som efter elva säsonger i NHL äntligen fick vinna Stanley Cup med sitt Washington Capitals.

Vi gratulerar så klart även Christian Djoos som också var med och bidrog till framgången. Alla i laget fick ha Stanley Cup-bucklan en dag så våra hockeyhjältar kunde ta hem den ett par dagar till Gävle helgen den 11-12 augusti.
På lördagen visades den upp i Gavlerinken där den åtråvärda pokalen bars in av duon till publikens jubel. Brynäs IF stod som arrangör i sin egen ishall bjöd på en hedrande ceremoni varefter fansen fick chansen att bli fotograferade framför pokalen.
Under söndagen tog Nicklas pokalen själv till en fullsatt Nickback Arena i Valbo. Namnet givet av bygdens store son eftersom det var här han själv startade sin karriär. Det blev en och annan tår i ögonvrån vid mötet med alla gamla lagkamrater, ledare och självklart massor av hockeyintresserade ungdomar i alla åldrar.
Jag hade förmånen att åka med Brynäs IF på en resa för ett antal år sedan då vi såg ett par matcher, som Washington vann förstås! Nicklas berättade redan då att de började känna sig redo och hur gärna han ville vara med och ta hem den här bucklan - som sagt, trägen vinner!
Stort grattis än en gång till er och alla övriga hockeyvänner runt om i regionen.

Foto: Lumigraph, Valbo Hockey

Länkar:
http://www.valbohc.se/
http://lumigraph.se/?p=6279
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Stanley Cup-pokalen, Christian Djoos och Nicklas Bäckström

Stanley Cup-pokalen, Christian Djoos och Nicklas Bäckström

Joe Formgren och Nicklas Bäckström

Joe Formgren och Nicklas Bäckström

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK