– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

SRFG Sverige nya medlemmar i effect plus+

Publicerad: 20/12, 2017

– Vi är mycket stolta och glada över att få SRFG Sverige AB som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– Tack för att just jag får vara med i effect plus+. Jag har tidigare varit medlem men då var jag anställd i ett återvinningsbolag och vet därför vilket kanonnätverk effect plus+ är, säger Desiree Westman SRFG Sverige AB.

SRFG står för Säkerhets Rådgivare Farligt Gods. Mars 2015 startades företaget med huvudinriktning säkerhetsrådgivartjänster, ADR förarutbildningar inom styckegods, explosiver, radioaktiver och tank samt HLR (hjärt och lungräddning) utbildningar. Jag är även certifierad småkemikaliesorterare, avfalls och återvinningskonsult. Ny utbildning kommer att lanseras 2018 , mer info kommer.
Företaget har kontor på Södra Skeppsbron 28 Gävle i samma lokaler som Allkontor. Här erbjuds utbildningar i fina konferenslokaler med närhet till city och tågstationen. Utbildningar utförs även ute hos kund. Geografiskt arbetar jag i hela Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Några kundreferenser är Sandvik, Meritor Lindesbergsfabriken, NCC, Veolia Recycling Solutions Sweden (sundsvall, Skene, Falköping, Enköping, Västerås), Hali Transport AB ( Alfta), Allkontor, , AEFAB Alfta Edsbyns Fastigheter och Trafikkompetens Uppsala.

Vem är Desiree?
– Innan jag startade företaget arbetade jag i 13 år på Stena där jag arbetade med avfalls och återvinningslösningar på tillverkningsindustrin Gästrikland, Hälsingland.
Helhetslösningar där alla materialslag skulle tas om hand. Jag intresserade mig extra mycket för det farliga avfallet som är farligt gods, jag tycker också mycket om att hålla utbildningar inom miljö, återvinning, farligt gods och hjärt och lungräddning Så Mars 2015 registrerade jag mitt företag. Annars är jag en gift tvåbarns mamma till två nu vuxna flickor, älskar hästar och brinner för Farligt gods och ADR. Brukar skämta om att jag har en diagnos som heter ADR???

För att få verka som Säkerhetsrådgivare för farligt gods och ADR Lärare har examination lagts på MSB Myndigheten för samhälle skydd och beredskap, för HLR lärare examination via HLR Rådet och Räddningsskolan Skövde (FD Räddningsverket).
Mer information om SRFG Sverige AB hittar ni på
http://www.yourvismawebsite.com/srfg-sverige-ab

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se
effect plus+

Publicerat via SvenskPress.se av...

effect plus+

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar gr... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK