– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Spela golf på Älvkarleby Golfklubb

Publicerad: 5/3, 2018

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven 20 minuter söder om Gävle och 60 minuter norr om Uppsala. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden och en restaurang där du kan köpa en enkel fika eller äter något gott från ala carté menyn. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Vi kan erbjuda ”golfpaket” med boende i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event.

Vintern har oss fortfarande i ett fast grepp men den ljusa delen av dygnet bli längre och längre och qvicksilvret börja krypa uppåt.
Älvkarleby Golfklubb är en av de klubbar i denna regionen som normalt öppnar tidigast. I 2017 öppnade banan den 1 april med grästeen och sommar greener. Ser du efter ett medlemskap i en Golfklubb med lång säsong och spontangolf. Vi kan erbjuda attraktiva medlemskap för dig som spelar mycket golf men vi har också medlemskap för dig som spelar ett färre antal rundor per år. Se http://www.alvkarlebygk.com för mer information.
Ser du efter spännande och prisvärda golfpaket men har ingen lust att sitta i bilen i fler timmar än nödvändigt. Då kan ett besök hos oss vara ett alternativ. Vårt golfpaket har "all inclusive" med boende i stuga eller rum, frukost och middag i klubbens restaurang och heldags greenfee. Pris 995 kr per person.

En dag med golfpaket hos oss kan se ut så att du börjar dagen med ett morgondopp i Dalälven, en wedge från klubbhuset. Frukosten står sedan serverad i klubbhuset. Batterierna laddas för massa golf och du spelar 18 eller kanske 36 hål. Kanske du hinner få ner en lunch mellan rundorna???? Till kvällen väntar bastu och pånytt kanske ett dopp i älven. Som avslutning på dagen äter ni en läcker 3-rätters middag i restaurangen hos Björn och Fredrik. Boka ditt golfpaket idag på info@alvkarlebygk.com
Intresserad av att genomföra er företagsgolf eller ert företagsevent hos oss 2018! Vi kan erbjuda olika arrangemang för både etablerade golfare och för de som inte varit på en golfbana tidigare. Kontakta oss så vi får berätta mer. info@alvkarlebygk.com

Välkommen till Älvkarleby Golfklubb i 2018
Älvkarleby Golfklubb

Publicerat via SvenskPress.se av...

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK