– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Chanel SloMo

Chanel SloMo

Spanska Chanel på tredje plats i Eurovision Song Contest

Publicerad: 15/5

Chanel levererade det bästa resultat Spanien uppnått i tävlingen sedan 80-talet. Med låten SloMo bjöd hon på en magnetisk show från ett fullsatt Turins Torino Palasport Olimpico i Italien.

Singlen SloMo har ett mer latinskt sound än den version som presenterades på den spanska uttagningen i Benidorm Fest. Den har idag blivit en av favoriterna med en tredje plats i Eurovision Song Contest.
 

Koreografin av Kyle Hanagami levererar en perfekt show tack vare Chanels framförande tillsammans med hennes dansare Pol Soto, Josh Huerta, Exon Narcos, Maria Pérez och Raquel Caurin. På produktionsnivå har 18 kameror och mer än 70 bilder använts för att lyfta fram scenshowen. 


Låten SloMo har tillsammans med den stroboskopiska effekten och koreografin lämnat ikoniska spår efter sig, med den spektakulära svarta dressen och läderjackan med mer än 50 000 Swarowskikristaller, designad av Palomo Spain.

Chanel är artist, dansare och skådespelerska. Hon föddes 1991 på Kuba, Havanna men växte upp i Spanien sedan 4-års ålder. Hon har utbildat sig inom klassisk balett, jazz, rytmisk gymnastik, sång och skådespelande sedan 6-års ålder. Vid 16-års ålder gjorde hon sin debut på musikalscenen när hon medverkade i Lejonkungen och den spanska uppsättningen av Mamma Mia! Chanel har också medverkat i musikaler såsom Flashdance, Bodyguard och NINE. Hon har också uppträtt som lead vocalist I flertalet middagsshower i Spanien, "Lío Ibiza 2011", "Delizia" och "Starlite Marbella". 2010 dansade hon med Shakira på EMAS-galan. Dessutom har hon medverkat i flertalet TV-shower och serier.

Lyssna direkt: Spotify – SloMo - Singel by Chanel

https://www.youtube.com/watch?v=Dwyefl6itpI


Pressbilder: https://bmg.app.box.com/s/4290kievtj8rcccuwk72ltdk7vrab57f

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120 anette@enmusamusic.com 
För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705–295 312 ulrika.hammar@bmg.com

 

Enmusa Music

Publicerat via SvenskPress.se av...

Enmusa Music

Musik och PR bolaget med inriktning på service till
nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv och turné aktuella artister. Vi jobbar även med projektledning, rådgivning och förlagsver... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK