– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Söderhamns Kommun nya medlemmar i affärsnätverket effect+plus

Publicerad: 7/2, 2018

– Vi är mycket stolta och glada över att få Söderhamns Kommun som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

Vi ser effect+ som ett självklart val när det gäller nätverkande i Gävleområdet.
Vårt medverkande i effect plus+ kommer att synliggöra dom oändliga möjligheter som finns i Söderhamns kommun när det gäller bl.a. kick-offer, konferenser, idrottsläger eller rekreation.

Söderhamn är en kustkommun 25 mil norr om Stockholm i landskapet Hälsingland. Här finns mycket att uppleva! Allt från den vackra skärgården med över 1200 öar till djupa skogar och blånande berg. Här kan du besöka fantastiska fiskevatten i både hav, insjöar och bäckar, ett av Sveriges största landskapskonstverk ”Alirs öga”, vackra vandrings- och kanotleder, Flygmuseum med en av Europas största flygsimulator uppleva vyn från utsiktstornet Oscarsborg, det mysiga fiskeläget i Skärså eller den fyrstjär¬niga campingen på Stenö Havsbad. Och det är bara några exempel! Söderhamns kommun utsågs 2014 till ”Årets friluftskommun” vilket ju sä¬ger en hel del om utbudet av aktiviteter och besöksmål.

I början på 2017 arrangerades SM-veckan Vinter i Söderhamn med ett trettiotal SM-tävlingar under en vecka. Att en så liten stad som Söderhamn kunde arrangera och genomföra en SM-vecka på ett sådant fantastiskt sätt var både förvånade och naturligtvis väldigt glädjande för många.

Sedan 2007 arrangerar Söderhamns kommun också endagsfestivalen School’s Out. Vi vågar nog nästan säga att det är en av lan¬dets största skolavslutningar med ca 15 000 besökare från Söderhamn och kringliggande kommuner! School’s out är en nykter skolav¬slutning med en rad etablerade artister och massor av barnvänliga kringaktiviteter. Eve¬nemanget är gratis och öppet för alla!

Söderhamns kommun har ett fantastiskt föreningsliv, 337 föreningar. Tack vare detta och ett gott samarbete mellan kommun, näringsliv och civilsamhälle lyckas vi genomföra stora arrangemang med bravur!

Med kämpaglöd, engagemang och en ganska stor portion mod lyckas vi med det som många andra inte tror är möjligt.

På bilden
Fr.v: Elin Forsell, Jan Brandberg, Camilla Eriksson Isola, Eva Wieske, Hans-Göran Karlsson, Jessica Dorf, Fredrik L’Estrade, Bitti Alvin Lehmann, Nina Johansson.

http://www.visitsoderhamn.se


Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se
effect plus+

Publicerat via SvenskPress.se av...

effect plus+

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar gr... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK