– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Sminkprodukter som bör finnas i din necessär.

Sminkprodukter som bör finnas i din necessär.

Sminkprodukter som bör finnas i din necessär

Publicerad: 22/4, 2021

I stort sett alla tjejer har en necessär eller sminkväska hemma med smink. Sedan är det så klart olika från person till person hur mycket man använder, vad man använder och hur ofta man sminkar sig. Dock är det så att det finns ett visst antal bra basprodukter kan man säga, som bör finnas i allas sminkväskor.

Om du är ute efter bra smink, så kan du hitta det på https://goshcopenhagen.se/. Så vad är det då man behöver ha? Vi går igenom det nedan.

Bra basprodukter för din sminkväska

Det finns som sagt ett par bra saker att satsa på att ha i din sminkväska. Det så att du alltid kan göra en enkel basmakeup. Bland annat bör du satsa på att ha en bra foundation. Med den kan du fixa till vilken problemhy som helst. Dock kan det räcka bra med ett puder om du inte har några problem med din hy. Annars kan du med fördel kombinera dessa två produkter. Satsa även på att ha en bra rouge, som ger dig snygga kindben.

Andra bra saker du bör ha i din sminkväska är så klart ögonskugga. Det är inte fel att satsa på en ögonskuggepalett, så att du har tillgång till många olika färger och nyanser. För att skapa snygga effekter bör du även ha en kajalpenna samt gärna en eyliner. Mascara är en annan sak som alltid bör finnas. Ibland kan det ju räcka med just bara den, för att få piggare blick. En ögonbrynspenna är även det smart att ha. Samt ett läppstift eller ett läppglans.

Smarta verktyg för smink

Utöver att ha ett visst antal sminkprodukter är det så klart bra att även ha bra verktyg att applicera sminket med. Därmed är det bra att satsa på en stor puderborste, rougeborste, en franstång samt en applikator för ögonskuggan.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK