– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Smarta snygga stödstrumpor till marknadens bästa pris

Publicerad: 7/2, 2018

Att stödstrumpor ökar blodcirkulationen och motverkar svullna och värkande ben känner de flesta till. Med rätt stödstrumpa känns benen både piggare och mer energifyllda vilket gör att man orkar mer. Stödstrumpornas effekt på blodcirkulationen är en både väl dokumenterad samt beprövad metod. Att stödstrumpor sedan skulle vara dyra, tråkiga och jobbiga att använda är en myt som hör till det förgångna.

– Våra stödstrumpor med mönster är både billiga och behagliga, hälsar George Wahlman som specialicerat sig på att sälja kvalitetsstrumpor i mer än 20 år. De hjälper till att hålla benen snygga och behagliga samtidigt som de underlättar för hjärtat att försörja dina ben med friskt blod.

Wahlmans Kläder säljer stödstrumporna i ett flertal färger och roliga mönster för män och kvinnor. Stödstrumporna både förebygger och lindrar svullna och trötta ben. De används också för att förebygga åderbrock och bensår eller vid långa flygresor.
– De passar alla som går, står eller sitter mycket och även vid graviditeter, när man flyger samt vid vissa sjukdomar, hälsar George. Vid egenvård kan du använda en stödstrumpa med mild kompression eller kompressionsklass 1*. Stödstrumpor av den modellen används för att förbättra cirkulationen i benen. Vid de första tecknen på kroniskt nedsatt blodcirkulation och för att avlägsna vätskeansamling i benen är det ett utmärkt för att inte säga nästan nödvändigt hjälpmedel.

Stödstrumpor passar också den som känner trötthetssymtom och svullnad i benen eller har begynnande eller mindre åderbråck. Stödstrumpor förbättrar blodcirkulationen och hjälper till att avlägsna vätskeansamling i benen. Stödstrumpor rekommenderas också vid samband med vissa operationer.
– Rätt stödstrumpor kan man ta på redan på morgonen och sedan ha på hela dagen. Det är ett både nyttigt, praktiskt och klädsamt plagg som även finns med ett flertal roliga mönster, hälsar George.

* Lätt kompression/ kompressionsklass 1, 15-21 mmHg.

Om Wahlmans Kläder
Wahlmans Kläder är specialiserade på att sälja strumpor, kalsonger och fritidskläder på nätet samt på marknader runt om i Sverige. Företaget startades 1995 då började vi sälja i första hand olika typer av strumpor. Det var alt från herrstrumpor, träningsstrumpor, arbetsstrumpor till bomullsstrumpor omen även kalsonger på mässor och marknader. Vi åker fortfarande runt en hel del på mässor och marknader och säljer strumpor och kalsonger och träffar våra kunder. Idag sker dock största delen av vår omsättning via vår webshop som ökar hela tiden.

Vår affärsidé och målsättning är att sälja bra strumpor, underkläder och fritidskläder för alla tillfällen till bästa tänkbara pris. Det innebär nöjda kunder och det betyder allt för oss. Vi kan hålla bra priser och god kvalitet på våra varor genom att vi är ett företag med låga omkostnader.

De flesta av våra varor importerar vi ifrån Portugal och Kina. Vi köper även strumpor från svenska tillverkare. Alla de fabriker som vi handlar ifrån har vi besökt och kontrollerat att de använder det bästa materialet vid tillverkningen.

Varför skall man handla hos Wahlmans Kläder?
Vi underlättar för er. Vi erbjuder många olika sorter av strumpor och underkläder samlat på ett ställe, vilket underlättar och spar tid för dig som kund. Vi erbjuder dig bra priser och god kvalitet, snabba leveranser och säkra betalningar vilket gör det till en bra affär. Sist men inte minst, vi bryr oss om dig och tar varje affär och beställning personligt och vi ger oss inte förrän du är 100 % nöjd. Att handla hos oss är tryggt och enkelt - helt enkelt!

Vill ni nå oss så går det bra att kontakta oss när ni vill.

George Wahlman
VD och knalle
070-266 79 78
kundtjanst@wahlmansklader.se

Ni kan även besöka oss på några av de mässor eller marknader som vi åker på varje år.
För mer information se: https://www.wahlmansklader.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK