– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Slade släpper splattervinyl av albumet Old New Borrowed And Blue

Publicerad: 8/9

BMG är stolta över att fortsätta presentera serien av begränsade återutgivnings-upplagor på splattervinyl från Slade. Den nya releasen är Old New Borrowed And Blue och släpps 15 oktober.

Old New Borrowed And Blue, är den andra releasen i serien och kommer att släppas på röd och blå splattervinyl. Efterkommande upplagor av den vackert presenterade releasen inkluderar; ’Slade In Flame’ och ’Slade Alive’. 

Slades fjärde studioalbum Old New Borrowed And Blue släpptes första gången i februari 1974 med singlarna ”My Friend Stan” och ”Everyday”. Albumet toppade försäljningslistorna i UK och har fått guldstatus av British Phonographic Industry (BPI). The Times skriver: ”This is Joyous, Unshackled och unpretentious stuff that reminds you how they rattled off six no.1’s”


Old New Borrowed And Blue släpps som efterföljare till Slades tredje alum ’Slayed?’, det första albumet i serien på splattervinyl. Slayed? Innehåller tio låtar inklusive listtoppande singeln ”Mama Weer All Crazee Now” och ”Gudbuy T’Jane” som hamnade som nummer två på topplistan i Storbritannien.

Slade är utan tvekan ett av de mest spännande banden från Storbritannien och de var ostoppbara under 70-talet. De var ett av tidens största band och släppte sex hit-album och hela 17 singlar som toppade försäljningslistorna. Slade blev soundtracket för en hel generation glamrockare.

Den 15 oktober släpps Old New Borrowed And Blue.

Old New Borrowed And Blue låtlista
A-sida
1.Just a Little Bit
2.When the Lights Are Out
3.My Town
4.Find Yourself a Rainbow
5.Miles out to Sea
6.We're Really Gonna Raise the Roof
B-sida
1.Do We Still Do It
2.How Can It Be
3.Don't Blame Me
4.My Friend Stan
5.Everyday
6.Good Time Gals

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel 0707-180 120 anette@enmusamusic.com

För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705–295 312 ulrika.hammar@bmg.com

Enmusa Music

Publicerat via SvenskPress.se av...

Enmusa Music

Musik och PR bolaget med inriktning på service till
nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv och turné aktuella artister. Vi jobbar även med projektledning, rådgivning och förlagsver... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK