– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Sköna, slitstarka och prisvärda arbetsstrumpor

Publicerad: 18/5, 2018

Wahlmans erbjuder sköna slitstarka jeanssockor som många nöjda kunder använder som arbetsstrumpor. De har bra passform och håller länge på grund av den slitstarka kvalitén i dem. De sitter som de ska och vrider sig inte runt foten som många andra strumpor gör.

Jeanssockorna har en resår som är mjuk utan att sitta åt samtidigt som den håller strumpan på plats. Tåsömmen är dessutom liten och bekväm och märks inte. Sockorna har även resårstickningar som förhindrar veck och ger den bästa komfort som en jeanssocka kan ge, då de är flexibla utan att förlora sin form. Sockorna som Wahlmans erbjuder är tekniska och funktionella jeanssockor för aktiva personer som kräver lite extra av en socka.

- Sockorna har frotté i foten vilket gör att de blir extra starka och stötdämpande. vi erbjuder även arbetsstrumpor i merinoull, vilket ger en mycket bra värme samtidigt som den håller foten torr, informerar George Wahlman.

Stödstrumpor som passar alla
I sortimentet finns även stödstrumpor som hjälper till att hålla benen fina och behagliga då de underlättar för hjärtat att försörja benen med friskt blod. Stödstrumpor passar alla som går, står eller sitter mycket oavsett yrke eller vardag.
Wahlmans har många olika stödstrumpor och arbetsstrumpor för den som vill ha ett större urval av diverse strumpor och sockor att välja mellan. Är du osäker hjälper Wahlmans dig efter bästa förmåga.

Varför skall man handla hos Wahlmans Kläder?
- Vi underlättar för er. Vi erbjuder många olika sorter av strumpor och underkläder samlat på ett ställe, vilket underlättar och spar tid för dig som kund. Vi erbjuder dig bra priser och god kvalitet, snabba leveranser och säkra betalningar vilket gör det till en bra affär. Sist men inte minst, vi bryr oss om dig och tar varje affär och beställning personligt och vi ger oss inte förrän du är 100 % nöjd. Att handla hos oss är tryggt och enkelt - helt enkelt! Berättar George Wahlman.

Vill ni nå oss så går det bra att kontakta oss när ni vill.

George Wahlman
VD och knalle
070-266 79 78
kundtjanst@wahlmansklader.se

Ni kan även besöka oss på några av de mässor eller marknader som vi åker på varje år.
För mer information se: https://www.wahlmansklader.se
Precis Reklam AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

Precis Reklam AB

Content King är en tjänst som arbetar med sökmotoroptimering som får presumtiva kunder att hitta innehåll som de kan vara intresserade av.
När man arbetar med content marketing så skall det naturligt... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK