– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Skaffa ett enkelt och smart intranät och få ny hemsida på köpet

Skaffa ett enkelt och smart intranät och få ny hemsida på köpet

Skaffa enkelt och smart intranät - få ny hemsida på köpet

Publicerad: 11/5, 2020

Sveriges sannolikt enklaste, smartaste och billigaste intranät finner man på publiceringsplattformen Yodo CMS. Svensk Webbservice som är grundat av webbyrån Precis Reklam har nu tagit fram en speciallösning för mindre och mellanstora företag som vill digitalisera sin verksamhet på ett enkelt men mycket effektivt sätt. Man får till priset av en enkel hemsida en komplett plattform med en ny modern hemsida och ett smart intranät som i sin tur har direktkopplingar alla övriga program och funktioner verksamheten använder i sin digitalisering.

– Genom att plattformen är lika enkel att producera hemsidor på som den är att administrera dem på så kan vi idag ta fram funktionella hemsidor från en dag till en annan samt att vi har utvecklat Sveriges sannolikt enklaste, smartaste och billigaste intranät, säger Joe Formgren, en av delägarna och grundarna till systemet Vi har lagt största vikt vid att det skall vara enkelt för alla att kommunicera och i princip inte kräver någon utbildningstid alls för att komma igång. Oavsett om man är på jobbet, resa eller är hemma och är lite förkyld så skall man kunna ha full koll och vara aktiv i den gemensamma nämnaren och kommunikationsverktyget i verksamheten.

Yodo Intranät består av både forum och sociala funktioner och fungerar både på mobil, läsplattor och datorer. Intranätet fungerar som ett digitalt nav och användarna får direktkoppling till andra digitala tjänster som på det sättet integreras i gränssnittet.
– De flesta har ju redan idag molntjänster i någon form. Det kan vara allt från Microsoft Office 365, kalender och Teams till Google Drive och egna projekthanteringssystem och moderna ekonomisystem som Hogia och Fortnox. I Yodo Intranät kommer man åt dem alla från samma användarvänliga gränssnitt som du för en dialog med dina kollegor. Vi kan erbjuda en färdig lösning på ett par arbetsdagar då det är lika enkelt för oss att starta upp som det är för användarna att komma igång.

Intranät är ett intern nätverk och är idag ett mycket viktig verktyg för de verksamheter som vill vara ledande inom affärskommunikation. Det möjliggör effektiv och snabb kommunikation inom verksamheten och kan konfigureras personligen för varje anställd, vilket ger dem tillgång till all den information och de molntjänster de behöver för att framgångsrikt utföra sitt arbete.
– Vi vet att det är ett stort behov av detta i de flesta organisationer. Genom vår byrå når vi en hel del slutkunder i vårt närområde men vi söker även efter fler återförsäljare nationellt, berättar Joe. Så känner du något företag eller organisation som har problem med internkommunikationen så är det bara att höra av er. Systemet är i grunden mycket prisvärt men självklart så bjuder vi till lite extra då vi fortfarande utvecklar flera spännande funktioner.

Det är mängder av fördelar med ett modernt, flexibelt och enkel lösning för intern kommunikation. Intranätet möjliggör utbyte av all information och social samverkan i hela organisationen. Dokument och filer kan lagras centralt och nås av alla med rätt behörighet. Det fungerar som sociala medier med både forum och blogginlägg samt interna nyheter.

Intranätet fungerar således som anslagstavla och manual med sökmotor för att ytterligare underlätta flödet av all information . Ledningsfunktioner med egna konferensrum och kalendrar ingår för att möjliggöra det strategiska arbetet för både ägare, styrelse och ledning liksom team som arbetar med olika projekt i verksamheten.

Det underlättar betydligt för utbildning och kunskapsspridningen i verksamheten då det är enkelt att hålla onlineutbildningar som resurs för de anställda.

All information är skyddad av SSL (Secure Sockets Layer) och lösenordsskyddad liksom anpassad till den enskilde medarbetaren för att minska risken för obehörig åtkomst till känslig information.

Den första installationen av ett konventionellt intranät är ofta betydande då storlek och komplexitet brukar avgöra kostnaden. Dessutom brukar uppgraderingar och underhåll samt förbättringar vara både dyrt och omständigt om ni väljer ett system som är feldimensionerat eller inte anpassat för er verksamhet. Med Yodo Intranät så elimineras alla dessa risker och ni har ett snabbt och effektivt verktyg som täcker alla de behov som utlovats till ett fast pris och en låg månadskostnad.

Att utbilda personalen för att använda systemet brukar också vara en betydande kostnad inte minst om man investerat i en komplex lösning. Detta hindrar naturligtvis användningen av systemet om anställda uppfattar att det är för svårt att förstå och därför inte använder systemets funktioner.
Yodos Intranät är dock lika enkelt att använda som Facebook och andra sociala medier. Skillnaden är att här är det inget som inkräktar på arbetet utan tvärt om gör det både mer intressant och effektivt att arbeta då man har all kunskap och samlad kompetens på samma ställe.
Naturligtvis så skall även roliga saker som relaterar till arbetet finnas med som en naturlig del i flödet. När blir nästa firmafest, evenemang samt vilka som följer med på nästa afterwork.

Så vill ni ha ett oslagbart erbjudande*, som innebär både en ny hemsida och ett smart intranät så kontaktaoss så snart som möjligt.
Vi återkopplar med vändande svar och demonstrerar funktionalitet som ni kanske inte ens visste att det fanns.
Telefon 026-511 000
https://svenskwebbservice.se
https://precisreklam.se

Välkommen att testa funktionerna för intranätet direkt på http://www.intranatet.online
För mer information om Sveriges smartaste CMS http://www.yodo.se
Några referenser på hemsidor här https://yodo.se/referenser

* Max ett par promille av er omsättning och då kan ni få en komplett kommunikationsplattform inklusive utbildning där även Nyhetsbrev och Digital Signage ingår.
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Sveriges billigaste men smartaste intranät?

Sveriges billigaste men smartaste intranät?

Joe Formgren rekommenderar Yodos enkla men smarta intranät.

Joe Formgren rekommenderar Yodos enkla men smarta intranät.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK