– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Sju timmar direktsänd dansmusik i P3 med ”Europe’s Biggest Dance Show”

Publicerad: 22/4, 2020

Sveriges Radio P3 förenar lyssnare genom radiostafetten ”Europe’s Biggest Dance Show” som startar i London och slutar i Paris. Åtta europeiska radiobolag deltar i ett musikmaraton där P3 ännu en gång tar hand om timme två av den sju timmar långa livesändningen som går ut till miljoner musikälskande radiolyssnare. ”Europe’s Biggest Dance Show” sänds fredag 8 maj kl. 20.00. DJ:ar i P3-timmen gör bland andra Rebecca & Fiona och programledare är Samir Yosufi.

”Europe’s Biggest Dance Show” sänds fredagen den 8 maj med start klockan 20.00. P3 tar över direkt efter BBC Radio 1 och startar sin Europa-sändning klockan 21.00. Det blir sju timmar dans- och klubbmusik i P3 och en djupdykning i den elektroniska musiken där P3 framför den svenska musikscenen för Europa.

Det är en fröjd att samarbeta med BBC Radio 1 och våra andra public service-kolleger i Europa. Vi delar kärleken till radion och musiken, och ”Europe’s Biggest Dance Show” är ett fint uttryck för det där vi tillsammans kan erbjuda lyssnarna en härlig upplevelse live, säger Caroline Pouron, kanalansvarig på P3.

Initiativtagare och värd för kvällen är BBC Radio 1. Första timmen programleds av BBC Radio 1:s Annie Mac innan P3 med Samir Yosufi tar över stafettpinnen för att tillsammans med Rebecca & Fiona spela musik från den svenska klubbscenen.

Förra årets coolaste radiohändelse är tillbaka. Med hjälp av fest och dansmusik tar vi oss Europa runt under en direktsänd helkväll, säger Samir Yosufi, programledare på P3.
Sändningstider:

20.00 – BBC Radio 1 - London
21.00 – Sveriges Radio P3 - Stockholm
22.00 – WDR 1Live och RBB Fritz - Berlin
23.00 – VRT Studio Brussel
00.00 – RTÉ 2fm - Dublin
01.00 – NPO 3FM - Amsterdam
02.00 – Radio France Mouv - Paris

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

För mer information, vänligen kontakta:
Nor Toma, Kommunikationspartner
Nor.Toma@sverigesradio.se

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK