– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Shaver.se - Försäljningen av säkerhetsrakhyvlar ökar markant på den svenska marknaden

Publicerad: 8/3, 2021

Försäljningen av säkerhetsrakhyvlar har vuxit markant den senaste tiden. Den svenska onlinebutiken Shaver.se, menar att säkerhetsrakhyvlar har ökat alltmer i popularitet med anledning av dess kostnadseffektiva samt hudnära rakning.

Skäggvård är en trend som är här för att stanna. Oavsett hur populärt skägg än må vara så är rakning A och O för att hålla oönskat ansiktshår borta. Rakning har under de senaste åren blivit allt mer kommersialiserad, och de största varumärken är de som syns och hörs mest.

Men den sista tiden har allt fler konsumenter, både svenska och internationella, fått upp ögonen för säkerhetshyveln. En säkerhetsrakhyvel är nämligen ett kostnadseffektivt alternativ på marknaden.

 

“Vi på Shaver.se har under den senaste tiden haft en ökad försäljning av säkerhetsrakhyvlar jämfört med traditionella flerbladshyvlar. Det finns många anledningar till varför allt fler väljer dessa dubbelsidiga rakhyvlar framför de traditionella flerbladshyvlarna, och där både kostnad och kvalitet är faktorer som spelar in. Vi tror med all säkerhet att vi kommer att märka av en allt större efterfrågan på säkerhetsrakhyvlar i framtiden,” säger pressansvarig på Shaver.se

 

Det går inte att ignorera fördelarna med en dubbelsidig rakhyvel. Den ger således en mer hudnära rakning jämfört med traditionella flerbladshyvlar. Dessutom orsakar den mindre irritation, och är dessutom lättare att använda än en rakkniv.

 

Säkerhetsrakhyveln är också enligt många ett mer elegant alternativ än flerbladshyveln. Den har således en tidlös och klassisk design. Om du sköter om säkerhetsrakhyveln på rätt sätt kommer den dessutom att hålla under många år – kanske under en hel livstid. Därmed kan man med all rätt betrakta den som en god investering.

 

Om Shaver.se

Shaver.se vänder sig till konsumenter och företaget erbjuder de bästa produkterna inom skäggvård och rakning.

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK