– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Schakonat släpper nya singeln och musikvideon ”Blue” -Ett första smakprov från kommande al

Publicerad: 29/1, 2021

Schakonat är en mångfacetterad musiker som har en inneboende förståelse för de flesta musik genrer. 2018 började Schakonat tillsammans med Ulf Ahlberg skriva på det nya kommande albumet. Ett första smakprov är singeln ”Blue” som parallellt släpps idag med musikvideon. Schakonat fanns med i vågen av svenska band som växte fram under 80 och 90 talet, ibland kallat det svenska musikundret i media.

Schakonat är en mångfacetterad musiker som har en inneboende förståelse för de flesta musik genrer. 2018 började Schakonat tillsammans med  Ulf Ahlberg  skriva på det nya kommande albumet. Ett första smakprov är singeln ”Blue” som parallellt släpps idag med musikvideon. Schakonat fanns med i vågen av svenska band som växte fram under 80 och 90 talet, ibland kallat det svenska musikundret i media.

På nya albumet har Hans Schakonat (Gitarr, sång och Keyboards) samlat Claes Jagborn (Bas), Peter Wallenäs (Trummor) samt Emma Berg (Kör ) Han har producerat och skrivit låtarna tillsammans med Ulf Ahlberg.

Lyssna (Spotify): https://open.spotify.com/track/1PxYWYjEKk6OUjO3OhPAB8

Video (YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=-BNoptKReJw&feature=youtu.be

Hans Schakonat har spelat med många artister genom åren; Glen Hughes (Deep Purple), Totta Näslund, Clas Yngström (Skyhigh), Johan Örjansson och med Krister Classon ”Beatles tribute turné” m.fl.

Första soloalbumet “Schakonat” släpptes 2013 och sedan dess har han flitigt komponerat musik för film, teater och tilldelats flertalet kulturpriser.

2010 och framåt turnerade Schakonat med ”A Tribute to Pink Floyd”, “Shine On”, som mötte stor uppskattning från både publik och recensenter runt om i landet!

2018 började arbetet tillsammans med Ulf Ahlberg med skrivandet av nya låtar till kommande albumet som ska bli Schakonats andra album som släpps den 6 maj 2021. Schakonats album är mixat och delvis inspelat i Ulfs studio i Tyskland.

Singelrelease ”Blue” den 28 januari 2021

Albumrelease ”This moment” den 6 maj 2021

Läs mer via: www.schakonat.com

MELODY RECORDS

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company www.werecki.com

 

WERECKI PROMOTION COMPANY

Publicerat via SvenskPress.se av...

WERECKI PROMOTION COMPANY

Promotion och kommunikationsbyrå inom Teater, Musik, Skivreleaser, Artist, Turnéer, Konserter, Film, Bokreleaser, Podcast, Evenemang, Kultur och Nöje!

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK