– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Sanna Nielsen leder Allsång på Skansen även nästa sommar

Publicerad: 11/8, 2020

Att Sanna Nielsen kommer att leda Allsång på Skansen sommaren 2021 stod klart när hon berättade det för tv-publiken i slutet av sommarens sista sändning från Sollidenscenen.

- Jag är så glad över att få förtroendet att än en gång få leda detta älskade program som också betyder så mycket för mig. Somrarna här på Skansen är det bästa jag vet och jag längtar redan efter att få sjunga allsång igen. Nästa år hoppas jag att vår älskade publik som vi har saknat så är på plats här på Skansen, säger Sanna Nielsen, programledare för Allsång på Skansen.

- Jag hoppas och tror att vi denna annorlunda och begränsade sommar har bidragit till att ge tv-publiken en ljusglimt och en stunds avkoppling varje vecka. Möjligheten att koppla upp sig och sjunga med i DUO-appen har dessutom gjort Allsång på Skansen än mer tillgängligt för alla och har varit mycket uppskattat. Sommarens fantastiska artister, vår underbara orkester, allsångskören och helt unika Sanna Nielsen har, trots avsaknaden av publik på plats, burit och drivit programmet med full kraft och hög energi. Jag är så glad och tacksam att Sanna fortsätter Allsångssommaren 2021, säger Per Rådelius, projektledare för Allsång på Skansen.

Sanna Nielsen började som programledare för Allsång på Skansen sommaren 2016, då hon tog över efter Petra Marklund. Under de fem somrar som Sanna Nielsen varit programledare på Sollidenscenen har det aldrig regnat under sändningen mellan kl 20.00-21.00, något som måste anses vara något av ett rekord. Vi ser fram emot ännu en Allsångssommar 2021.

Bildtext: Sanna Nielsen fortsätter leda Sveriges största sommarunderhållning Allsång på Skansen nästa sommar, 2020. Foto: Janne Danielsson/SVT

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se.

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK