– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Samuelssonsrapport.se ger tips på aktie- och fondportföljer

Publicerad: 12/1, 2021

Många svenskar tycker att det är svårt att veta hur man ska gå tillväga för att lyckas med att investera i aktier. Samuelssons Rapport råder nybörjare till att ha ett långsiktigt tänkande när det kommer till att investera i aktier samt ger tips om vilka aktieportföljer som är bra att följa.

Många gånger kan det vara svårt att veta hur man ska gå tillväga och vilken strategi man ska välja för att lyckas i sitt aktiesparande. Experterna bakom Samuelssons Rapport har valt att dedikera sidan till att ge tips om allt ifrån investeringar, finans, trading till vilka aktieportföljer att följa. De säljer också medlemskap och utbildningar inom området. Samuelssonsrapport.se grundades under 2008 och de har sedan starten framgångsrikt lyckats överträffa index vartenda år sedan starten.

 

Samuelssons Rapport delar regelbundet med sig av goda tips på bloggen för hur man bäst kan investera och placera pengar på börsen. De ger bland annat tips på hur man som nybörjare bäst kan få igång sitt sparande genom att sätta samman en bra aktieportfölj för ett långsiktigt sparande.

 

-       Många som önskar komma sätta igång med att investera i aktier upplever ofta att det är krångligt att veta exakt vad man ska göra med sitt kapital. Är man nybörjare och vill få en kickstart, så rekommenderar vi att titta närmare på våra aktie- eller fondportföljer. Som medlem får man även ta del av månadsvisa mail med tydliga instruktioner på respektive ändringar som dem gör i aktieportföljen, säger pressansvarig på Samuelssonsrapport.se

 

Målsättningen med Samuelssons Rapports aktieportfölj är att ha en högre avkastning än jämförelseindex. Detta är nämligen något som många svenska fonder och förvaltare ofta har svårt med under långa perioder. För att en aktie- eller fondportfölj ska ha en möjlighet för att överträffa sitt jämförelseindex i längden så är det därmed viktigt med en aktiv förvaltning.

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK