– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Säkra ditt barns framtid med läxhjälp.

Säkra ditt barns framtid med läxhjälp.

Säkra ditt barns framtid med läxhjälp

Publicerad: 4/6, 2021

Känner du som förälder oro över att ditt barn har tappat motivationen till sina studier under pandemin? Det är inget konstigt om så är fallet. På grund av den rådande situationen som vi alla befinner oss i, behöver rekordmånga barn och ungdomar läxhjälp - ofta i form av privatundervisning.

Rekordmånga vill ha läxhjälp under pandemin

Rådande pandemi har gjort att skolgången pendlat mellan distans- och fysisk undervisning. Förändringen har gjort att många barn känner en osäkerhet kring sin sina studier. Den ökade distansundervisningen har i sin tur medfört att motivationen för studierna har minskat hos många barn.

Pandemin ställer helt nya krav på självdisciplin och lyckad studieteknik, det är därför inte ovanligt om du som förälder känner oro över ditt barns studier under denna tid. För Allakando är det därför viktigare än någonsin att fokusera på studiehjälp. Motivation och studieplanering är alltid i fokus för att ditt barn ska lyckas med studierna.

Läxhjälp från Allakando kan erbjudas såväl på distans som fysisk privatundervisning i hemmet, över hela Sverige. Allakandos läxhjälp online är unik och dessutom störst i Sverige med över tio års erfarenhet, vilket gör att läxhjälpen som erbjuds är noggrant utvecklad för det digitala studierummet.

Allakando läxhjälp fokuserar på ditt barns specifika behov

Allakando är en utbildningsorganisation som finns i hela Sverige och erbjuder läxhjälp i alla åldrar och utbildningsnivåer. Deras framgångsrika Allakando - pedagogik fokuserar på att motivera och stärka elevers självförtroende, för att nå toppresultat i skolan. Allakando erbjuder utbildade och personligt utvalda privatlärare med skräddarsydd undervisning för att uppfylla ditt barns specifika utbildningsbehov. Allakando erbjuder läxhjälp både på online och i hemmet.

Fredrik Fridlund, VD och grundare för Allakando beskriver företagets filosofi i korthet:

Vi på Allakando strävar efter att bli världsledande inom privatundervisning där vi satsar stenhårt på att rekrytera och utbilda riktigt bra privatlärare för att säkerställa att ditt barns utbildningsbehov uppfylls. Utöver att höja betygen jobbar vi stenhårt med att förbättra ditt barns studieteknik men även att stärka barnets motivation och självförtroende till sina studier.”

Läxhjälp från Allakando hjälpte Samir att nå sin drömutbildning

Allakando erbjuder bland annat mattehjälp som ger toppresultat. Nyckeln till detta är att Allakando alltid har som mål att bistå med Sveriges bästa mattelärare som har blivit noggrant utvalda för att ditt barn ska lyckas med matematiken.

Mattehjälpen från Allakando har rekommenderats av flera föräldrar under lång tid. Undervisningen har fått deras barn att nå toppbetyg vilket i sin tur bidragit till att de lyckats komma in på sina drömutbildningar.

Omar Said, pappa till Samir berättar om Allakandos hjälp:

Att bli antagen till läkarprogrammet har alltid varit Samirs dröm, men för att uppnå detta krävdes bättre betyg i matte. Med hjälp av mattehjälp från Allakando lyckades Samir tillsammans med sin lärare Emma nå sin dröm. Jag kan verkligen rekommendera Allakando och deras privatundervisning till alla föräldrar!”

Kort om Allakando

Allakando är Sveriges största läxhjälpsföretag som erbjuder privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg för elever i alla åldrar, oavsett utbildningsnivå. Störst är Allakandos läxhjälp i Stockholm, Göteborg och Malmö – men de finns även i hela Sverige.

Känner du som förälder att läxhjälp från Allakando hade hjälp både ditt barns studier och även minskat din oro som förälder? Besök Allakandos hemsida eller ring 0774 - 21 88 00 för att komma i kontakt direkt.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK