– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Rosen Inner Wheel Forever

Rosen Inner Wheel Forever

"Rosen Inner Wheel Forever" till Wij Trädgårdar i Ockelbo

Publicerad: 18/5, 2018

Sandviken Inner Wheel-klubb har skänkt rosen ”Inner Wheel Forever” till Wij Trädgårdar i Ockelbo. Rosen har blivit en symbol för Inner Wheel, ett av världens största kvinnliga nätverk som har cirka 100 000 medlemmar i ett 100-tal länder.
”Inner Wheel Forever” är en specialframtagen ros som döptes av Prinsessan Benedikte av Danmark under ...

… organisationens världskongress (Convention) i Köpenhamn 2015.

Inner Wheels ledord är Vänskap, Hjälpsamhet och Internationell förståelse. Alla kvinnor som delar dessa värderingar är välkomna som medlemmar.
Sandviken-klubben har ett 50-tal medlemmar som träffas en gång i månaden för ett intressant föredrag, studiebesök eller något mera lättsamt program.

I samband med mottagandet och planteringen av Inner Wheel-rosorna gav trädgårdsmästarna Caroline West och Ylva Huizing från Wij Trädgårdar en pedagogisk och mycket uppskattad information om plantering och skötsel av rosor.

Rosträdgården i Wij Trädgårdar, som invigdes 2003, har idag över 200 olika rossorter, de flesta busk-, park- och rabattrosor. Wij Trädgårdar öppnar för allmänheten den 2 juni.
------------------------------------------
På bilden fr.v. styrelsemedlemmar i Sandviken IWC Barbro Hultgren, Christina Sundbom, Gunilla Holmgren, Meta Lundqvist, Ann-Marie Jonsson, Margareta Lidman, Kerstin Jonson och trädgårdsmästare Caroline West, Wij Trädgårdar. På bilden saknas Ulla Mueller.

Foto: Ylva Huizing.
Text: Kestin Jonson
Redigering: Ulla Mueller


http://www.innerwheel.se
Horst Mueller

Publicerat via SvenskPress.se av...

Horst Mueller

Tekn.lic. Aktiv pensionär.

Lång industriell erfarenhet. Praktiskt lagd akademiker med general management bakgrund från både internationella och regionala företag.

Här är några exempel:- ... Läs mer

Se alla nyheter »

IW Sandviken styrelsen

IW Sandviken styrelsen

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK