– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Roseb AB - "Att byta tak ska vara enkelt”

Publicerad: 21/8, 2020

Att hitta skickliga och professionella takläggare och hantverkare tar tid. För givetvis vill du som kund också veta att firman har rätt yrkesbevis och certifikat som krävs för arbetet.

Våren och sommaren hör till de årstider då de flesta hus- och fastighetsägare passar på att lägga om taket. Det är ofta inte helt lätt att hitta rätt företag när man är på jakt efter en seriös takläggare, och ofta får man räkna med att lägga ned timtals av arbete på att efterforska och läsa omdömen om olika hantverkare. Byggbranschen har inte det bästa ryktet då det finns många opålitliga aktörer i landet - detta är något som Roseb AB vill ändra på. 

 

“Vi på Roseb anser att kommunikation är A och O och vi strävar efter att bygga relationer med våra kunder så att de kan känna sig trygga när de anlitar oss. Vi lyssnar alltid på kundens behov och önskemål samt ger våra expertråd när det behövs. Våra takläggare arbetar strategiskt för att bli klara med jobbet inom tidsramen, och använder sig alltid av kvalitetsmaterial som håller måttet. Att byta tak ska inte vara krångligt och vi vill hjälpa kunder så att processen blir så smidig som möjligt”, säger pressansvarig på Roseb AB.

 

Roseb strävar efter att deras kunder ska känna sig trygga när de anlitar Roseb när det är dags för att byta tak. Av den anledningen erbjuder Roseb för närvarande en initial inspektion av kundens tak som de därefter kompletterar med en grundlig riskanalys och tidsplan gällande takbytet.

 

Byta tak i Stockholm

Roseb AB är specialister när det kommer till takläggning, taksäkerhet och att byta tak i allmänhet. Firman har funnits i branschen sedan 1995 och alla dess takläggare är certifierade och kan byta tak i alla slags material, vare sig det rör sig om tegeltak, papptak, plåttak eller betong. För närvarande utför de takbyten i Stockholmsområdet, Eskilstuna och Västerås.

 

Presskontakt

Frida Engström

Frida.engstrom@prdirekt.se

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK