– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Rensa ut innan du flyttar.

Rensa ut innan du flyttar.

Rensa ut innan du flyttar

Publicerad: 21/3, 2021

Om du ska flytta, då är det rätt så smart att passa på att rensa ut så mycket du bara kan, före det du flyttpackar. Det gör att det blir mindre att packa och färre prylar att packa upp i det nya hemmet.

Även om du anlitar en flyttfirma Växjö som bär och transporterar allt, så kan det vara skönt att bli av med grejer du ändå inte använder dig av. Ofta är det ju så att vi samlar på oss en massa grejer över åren. Ju längre tid man bott på en plats, desto fler grejer har man. Många av oss är ju dessutom experter på att spara med tanken att det kan vara bra att ha, eller att man tänkt laga saker som gått sönder. Dock är det sällan sakerna kommer till användning eller att man får tid att laga de där trasiga sakerna.

Spara slänga, sälja och skänka

Du bör gå igenom hela din bostad, även förråd och källare. Lägg allt i olika högar. Det kan då vara saker du vet du vill spara och saker du kan slänga. En del saker kanske du kan sälja eller i alla fall skänka bort till någon som har bättre nytta av just den grejen. Enklast gör du genom att ta ett rum i taget när du ska rensa. Rannsaka dig själv med dina olika saker. Om det är trasigt, så släng det direkt! Är det prylar du inte använt på länge, så är det inte troligt du kommer göra det framöver heller. Då är det bättre att sälja eller skänka. Det finns hjälporganisationer och kyrkor som du kan välja att skänka till. En del av dem kan även erbjuda att hämta sakerna hemma hos dig. När du sedan rensat klart, då kan du på ett lättare sätt flyttpacka och sedan anlita en flyttfirma i Växjö som fixar allt bärande!

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK