– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Prisvärda jultallrikar och jullådor från Restaurang Kvarnen.

Prisvärda jultallrikar och jullådor från Restaurang Kvarnen.

Prisvärda jultallrikar och jullådor från Restaurang Kvarnen

Publicerad: 15/12, 2020

Restaurang Kvarnen på Skomakargatan 1, intill Skattehuset, i centrala Gävle har tagit fram två mycket prisvärda alternativ för julmat som passar både större och mindre sällskap samt privatpersoner.

– Vi säljer jultallrikar för 130 kronor och sedan har vi även tagit fram en lite enklare jullåda för 80 kronor vid avhämtning, berättar Daniel Söderström. Både jultallriken och julådan måste förbeställas då det är en en hel del hantering att komponera en god julmåltid.

Han driver Restaurang Kvarnen tillsammans med fru Lotta. Vi har även "vanliga" kylda matlådor med gedigen husmanskost 60 kronor styck eller 3 för 150 kronor.

Restaurang Kvarnen serverar även fräscha sallader varje dag (räkor, kyckling, lax eller Caesar) och Happy sallad på onsdagar med alla sallader för avhämtning till 52 kronor styck.

JULTALLRIKEN 2020
Inlagd sill
Senapssill
Gravad lax & hovmästarsås
pepparlax med romsås
Ägg, räkor & majonnäs
Julskinka & senap
Kalvsylta
Onsalakorv 
Rökt fläskkarré
leverpastej & gurka
ost
Rödbetssallad
Köttbullar
Prinskorv
kokt potatis
 
Pris 130 kr inkl. moms

Kontakt
Daniel Söderström
073-7073746
För mer information se https://restaurangkvarnen.com

Om Restaurang Kvarnen
Vi har hunnit med mycket innan vi köpte Kvarnen. Här kan du läsa lite om vår bakgrund.

Hur allt började
1996 träffades Lotta och Daniel i Oslo när dom arbetade på samma restaurang. Bägge kände samma starka intresse för restaurangbranschen och bestämde sig för att flytta utomlands och öppna egen krog.

Restaurang utomlands
1999 flyttade dom till Marbella och bosatte sig i centrum av staden, och några månader senare köpte dom en restaurang i bottenplanet av Hotel Lima, som visade sig ha varit Marbellas första skyskrapa en gång itiden, hela 7 våningar högt! Dom renoverade restaurangen och döpte den till "El Gusto" och öppnade mars 2000. Deras gäster var främst spanjorer från den levande stadskärnan de befann sig mitt i och en hel del britter och holländare, men även gäster från arabländerna blev deras stammisar. Varje kvartal förnyades menyn som var baserad på säsong och tillgång till dom bästa råvarorna. 2004 blev Lotta & Daniel föräldrar till Julia och bestämde sig då för att sälja den populära kvarterskrogen som dom hade drivit under 5 år. Lotta var hemma med Julia och senare Oscar som föddes 2006 och Daniel arbetade som köksmästare på Restaurang Finca Besaya och Restaurang Vasari. Efter sammanlagt 8 år i Spanien bestämde dom sig för att flytta hem till Gävle och låta barnen få lära känna Sverige och umgås med släktingar på nära håll.

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Daniel och Lotta Söderström.

Daniel och Lotta Söderström.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK