– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Presstjänst skriver era nyheter

Publicerad: 12/2, 2018

En nyhetstext skall på ett enkelt sätt ge läsaren information om någon aktuell händelse i er verksamhet. Vi på Presstjänst är en svensk skrivbyrå som anpassar era nyhetstexter till era målgrupper. Nyheten skall inledas med en välformulerad rubrik följd av en ingress som sammanfattar det viktigaste i några enkla meningar. Grunden är att alltid använda ett språk som är vårdat, enkelt och lätt att begripa ven för de som inte är helt insatta i er bransch. Texten bör därför inte innehålla för mycket facktermer.
Vi kompletterar alla artiklar som publiceras på nyhetstjänster med kontaktperson och kontaktuppgifter till denne liksom länkar till mer information som er hemsida och de sociala medier ni medverkar på.
Dessutom så bör det alltid vara en bild med som visualiserar nyheten. Naturligtvis endast bild som du har rätt att använda samt att det skall vara en bildtext med.
En viktig poäng är också att era bästa sökord alltid skall förekomma i era nyhetsartiklar. Detta är grundläggande för bra SEO (Search Engine Optimization) och gör att alla nyheter som leder till er sida bidrar till att er egen hemsida hamnar allt högre hos sökmotorerna.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av ett samarbete avseende presstjänster »

Se bästa pris för att formulera era nyheter för presstjänster och nyhetsbyråer här »

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK