– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Kent Christensson. Foto Helen Andersson

Kent Christensson. Foto Helen Andersson

Presentation av Kent Christensson

Publicerad: 15/9, 2019

Vem är Kent Christensson? Här får ni en kort presentation, som ni kan följa upp på olika sätt, men framförallt får ni mer information om ni läser webbtidningen "Fjordar och Folk".

Det som kanske är mest relevant i sammanhanget är att jag sedan fem generationer bott på gården Ståleröd 1:6 i Askums socken Sotenäs kommun i olika etapper. Gården bildades 1832 och mina förfäder kom från Backa mellan Hunnebostrand och Väjern. Hur långt tillbaka släkten sträcker sig vet jag inte nu, men kanske jag får möjlighet till lite släktforskning framöver.

Jag har haft förmånen att få ha olika uppdrag och arbeten genom livet som nu varat sedan 1943-08-17 det vill säga i drygt 76 år. Arbetet på den lilla gården och korrespondensstudier ledde fram till Socialhögskolan i Göteborg. Där examinerades jag som förvaltningssocionom (Politicis magister) 1969. Arbetade sedan i olika befattningar i Munkedals kommun. Var under tiden 1979-1989 förbundsordförande i Akademikerförbundet SSR och satt i SACO:s styrelse och arbetsutskott. 1989-1992 kommundirektör i Munkedals kommun. Därefter konsult och egen företagare i ett tiotal år för att sedan syssla med föreningsliv mm.

Jag har medverkat vid uppbyggnaden av GeoParken Bohusgranit nära Hunnebostrand, Smögen Whisky AB i dess närhet, Förbundshuset SSR i Stockholm och kommunhuset i Munkedal.

När det gäller tidningar har jag medverkat som skribent i ett antal och startat några. Jag är på intet vis journalist utan en ganska skrivglad person, som ofta möter uppskattning.

Ja, nu vet ni lite om mig och fortsätter ni att läsa Fjordar och Folk kommer ni att lära känna mig mer.
Fjordar och Folk

Publicerat via SvenskPress.se av...

Fjordar och Folk

Fjordar och Folk är en webbtidning för Sotenäs med omnejd, som speglar natur och kultur ur olika synvinklar. Den vänder sig till alla och är partipolitiskt oberoende, men kan spegla olika samhällsfråg... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK