– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

​Premiär för The Boppers Julkalender.

​Premiär för The Boppers Julkalender.

​Premiär för The Boppers Julkalender

Publicerad: 1/12, 2020

Julen 2020 närmar sig och som vi alla vet så blir den ganska annorlunda i år och många känner sig ensamma och har sjukt tråkigt under pandemin.

– Därför tänkte vi liva upp den här månaden med The Boppers alldeles egen julkalender. Premiär den 1:a december, hälsar Matte Lagerwall, en av grundarna och fortfarande förgrundsgestalt i The Boppers.

Vad blir det då för innehåll i luckorna? Den som letar sig in på The Boppers officiella Facebooksida får ta del en del bekanta godingar och även aldrig tidigare visat material i olika former.

Varmt välkomna på lucköppning varje dag fram till julafton på https://www.facebook.com/theboppersofficial

För mer information och kontakt med The Boppers

Mats Bokström
mats.bokstrom@act4you.se
073-5765066
http://www.boppers.se
http://www.facebook.com/theboppersofficial

The Boppers har sedan 1977, i hela fyra decennier levererat en unik kombination av Rock’n roll & Doo Wop och är en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag och har med sina tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa levererat musik i världsklass. Bandets första album “Number One” som släpptes 1978, såldes i över en halv miljon exemplar vilket också är ett av Sveriges mest sålda album. Gruppen har genom åren släppt ett antal skivor och många låtar har blivit stora publikfavoriter.

Med inspelningar i studior och uppträdanden live på scen levererar de sina låtar med en stor glädje och energi och har genom åren blivit en av Sveriges stora publikfavoriter. De kallas för Sveriges ”Doo whop kungar”. Deras omisskännliga stil har autentiska spår från 50- och 60–talet som älskas av en stor publik, i flera generationer. Sedan starten 1977 har bandet gjort otaliga spelningar i Svenska Folkparker, krogar, konserthus och festplatser m.m.

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK