– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Premiär för Katrin Sundbergs podcast ”Mina roliga kompisar”!

Publicerad: 24/9, 2020

Premiäravsnittet för Katrin Sundbergs podd ”Mina roliga kompisar” släpps idag, nya avsnitt anländer varje torsdag hela hösten 2020 och finns där poddar finns! Här bjuder Katrin in sina vänner för att samtala om allt mellan himmel och jord, fyllt med en stor dos underbar humor, interna fniss, livsfrågor och mycket mer. Next Line Productions, Werecki Promotion Company

Premiäravsnittet för Katrin Sundbergs podd ”Mina roliga kompisar” släpps idag, nya avsnitt anländer varje torsdag hela hösten 2020 och finns där poddar finns! Här bjuder Katrin in sina vänner för att samtala om allt mellan himmel och jord, fyllt med en stor dos underbar humor, interna fniss, livsfrågor och mycket mer. Katrin bjuder in bl.a. vännerna Sussie Eriksson, Tobias Persson, Mikael Netterstad m.fl.

I dagens premiäravsnitt bjuder Katrin Sundberg in sin vän, skådespelaren och trebarnspappan Henrik Johansson, känd från flertalet långfilmer och TV-serier som ”Gräns”, SVT julkalendern ”Storm på lugna gatan” (2018), Livet i Fagervik, TV4s ”Welcome to Sweden” m.fl.

- Henrik och jag träffades för några år sedan då vi jobbade ihop på scen. Henrik är rolig på ett sätt som påminner om Woody Allan i unga år. Vi pratar bland annat om vår vänskap, småstäder, pinsamma barndomsminnen och konsten att kunna se komiskt på livskriser. Säger Katrin Sundberg.

Lyssna på premiäravsnittet via

Spotify: https://open.spotify.com/show/74UWRHOOQ1Xab9Ba8RuVuA

Acast:  https://play.acast.com/s/mina-roliga-kompisar

- I år firar jag 40 år på scenen. Det känns ofattbart. Och när någon ställer en fråga om vad jag har gjort här i livet så inser jag att det är ganska mycket. Jag har skrivit pjäser, regisserat shower, varit programledare, spelat i ett flertal musikaler, pjäser och filmer.
Men av allt jag gjort så finns det en sak jag är riktigt stolt och lycklig över och det är mina kompisar. Jag vill därför dela det finaste jag har med er, och det är mina roliga kompisar. Vissa av dom jobbar med humor. Men det jag kan lova är att alla är ROLIGA på sitt sätt.  Via mina kompisar så får ni också lära känna mig. Våra samtal är allt från interna fniss till livsfrågor.” säger Katrin Sundberg.

Katrin Sundberg har på senare år gjort succé med sina roliga filmer på sociala medier, vilket har gjort att hon idag har 92000 följare på Facebook och 47000 följare på Instagram. Hennes filmer har sammanlagt haft svindlande 20 miljoner visningar de senaste två åren. 

Följ Katrin Sundberg via:
Facebook: https://www.facebook.com/katrinsundbergs
Instagram: https://www.instagram.com/katrin_sundbergs/?hl=sv
Podden ”Mina roliga kopmisar” via: https://open.spotify.com/show/74UWRHOOQ1Xab9Ba8RuV

Produceras av Daniel Sjöberg och Katrin Sundberg och spelas in på Beppo Ljudproduktion och klipps av Daniel Sjöberg. Musiken i podcasten är skriven av Tomas Bergquist.

NEXT LINE PRODUCTIONS

WERECKI PROMOTION COMPANY AB

Press och intervju-förfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Promotion och kommunikationsbyrå inom Teater, Turnéer, Konserter, Musik, Skivreleaser, Film, Bokreleaser, Kultur och Nöje!

Werecki AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

Werecki AB

Promotion byrå som arbetar med digital- och traditionell promotion inom musik, teater, artist, evenemang och nöjen. Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Ytterligare info pressbilder,... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK