– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Premiär för Fighter T-shirt från Ockelbo

Publicerad: 22/3, 2019

Småföretagarkommunen Ockelbo i norra Gästrikland är väl mest känd för tre saker, att prins Daniel kommer därifrån samt att det producerades klassiska och numera kultförklarade båtar och snöskotrar där. Nu lanserar Ockelbo-entreprenören Mikael Olsson en unik T-shirt som får symbolisera den kämpaanda som genomsyrar den lilla men företagsamma kommunen.

Motivet på T-shirten heter ”Fighter” och designen är hämtad från dekalerna som satt på den klassiska snöskotermodellen som hette just Fighter.
– Jag kom att tänka på vilken fantastisk prestation vår egen snöskoterdtrottning och svenska mästarinnan i skoterkross Ellen Bäcke gjort när vi prisade henne på Ockelbo ungdomsgala förra året. Så man kan lugnt säga att det hon som inspirerade mig till det här motivet. Sedan vill jag även påstå att det finns en härlig kämpaanda här i bygden som skapat både världsmästare och flera svenska mästare förutom alla duktiga företagare här. Så vi ser verkligen fram emot att sprida det här motivet till Ockelbo-enusiaster i hela Sverige och övriga norden för den delen också.

Mikael driver med sitt företag Ockelbo-Collection försäljning av både nya och begagnade delar till Ockelbo-båtar och snöskotrar samt ett stort sortiment av kläder och presentartiklar som bär den klassiska logotypen och har kunder som återkommer från hela norden.
– Jag tycker naturligtvis att det är ett jättehäftigt motiv, säger Ellen Bäcke. Den symboliserar mycket för mig då jag dels åkt snöskoter så länge jag kan minnas sedan har jag fått en hel del riktiga smällar och törnar genom åren så visst måste man vara en riktig fighter och kämpa om man skall komma någonstans här i världen.

Ellen har redan vid blott 18 års ålder varit med om ett antal incidenter och skadat bland annat ena knät, en arm och levern men alltid kommit igen. 2017 tog hon SM-guld och i framtiden är målsättningen att bli proffs och få tävla i USA.
Det skall även tilläggas att även Mikael Olsson är en riktig fighter. Han diagnostiserades med diabetes typ 2 vid 39 års ålder 2004 men har med intensiv och regelbunden träning genom åren genomfört ett antal svenska klassiker som Vansbrosimningen, 3 km simning i öppen älv åtta gånger, Vätternrundan, 300 km cykling 10 gånger, Lidingöloppet, 30 km löpning 9 gånger samt Vasaloppet med 90 km skidåkning hela 13 gånger.
– Jag håller diabetesen i kontroll genom träning och ligger under diagnosgränsen för diabetes nu, berättar Mikael. Skulle jag sluta att träna så kommer det sakta tillbaka. Jag tar ingen medicin utan det är bara motion samt att jag har kontroll på vad jag äter. Så förra året, vid 53 års ålder, sade min läkare att jag inte har diabetes enligt diagnos. Jag är övertygad om att man kan hålla sjukdomen i schack även med mindre träning och utan extrema prestationer, men i takt med att hälsan förbättras så är det ju en härlig och positiv känsla att kunna vara med och fajtas och ta mig an fler och nya utmaningar.


För mer information se: http://ockelbo-collection.se

Kontakt:
Mikael Olsson: 070-551 35 92
Gåsbäcksv 11, 816 93 Ockelbo
info@ockelbo-collection.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK