– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Pramet Kotaak

Pramet Kotaak

Prameet Kotak wellnesscoach med globala mål för hållbar utveckling

Publicerad: 31/1, 2020

Följ Prameet Kotak, Han är en kvalificerad livscoach, yoga- och meditationsinstruktör ,karateutövare, remediering massageterapeut & personlig tränare under 12 månader där han delar med sig av sina tankar, råd och tips till oss läsare.

Här kommer första delen av 12 under 2020. Häng på!

Kapitel 1

Prameet Kotak är en wellnesscoach (inom hälsa & välmående) med 22 års internationell erfarenhet inom hälsoindustrin. Prameet erbjuder företag, gym, idrottslag, resorts, hotell och individer verktyg som leder mot en vision om hälsosammare och lyckligare samhällen.

Han är en kvalificerad livscoach, yoga- och meditationsinstruktör ,karateutövare, remediering massageterapeut & personlig tränare.

Han är den femte generationen i en företagarfamilj och en entreprenör som förstår vad företag behöver ge sina anställda för att må bra och nå sin optimala potential. Han tror att de arbetsplatser som ger förutsättningar till hälsosamma medarbetare som har lägre sjukfrånvaro och mer balans i livet. Detta skapar en positiv spiral som leder till effektiva företag och hållbara samhällen.

Prameets värderingar är att ledare och företagare ska ta ett starkt ansvar för anställdas välbefinnande genom att stärka individer och ge dem tillgängliga träningsverktyg för att känna sig friska och glada.

Därför är hans mål att samarbeta med 100 organisationer runt om i världen fram till år 2030 som vill arbeta för att bygga friska och lyckliga individer och samhällen. Hans värderingar delas med Agenda 2030 och globala målen för hållbar utveckling som fastställts av FN.

Prameet belyser vikten av samtal och varför det är en viktig del av ens välmående, så jag uppmanar dig som läsare att vara interaktiv under de kommande 12 månaderna och starta det nya året genom att samtala med din familj.


Mitt uppdrag för de kommande 12 månaderna

Mitt mål är att erbjuda dig verktyg mot hälsa och lycka, i en miljö som låter dig uttrycka dig precis som du är. I denna och kommande artikel kommer jag att hänvisa informationen som om det inte är jag som skrivit den, utan vi som ett kollektivt samhälle där vi vet vad som krävs för att vi ska må bra.

Verktygen som erbjuds är enkla, realistiska, vetenskapliga - både traditionella och moderna, beprövade av våra facilitatorer och verifierade med över 20 år i branschen,. Ja, vi är medvetna om att det inte är så länge och därför har vi med oss läkaren Ravi Paneri som tillhör den sjätte generationen som verkar inom Ayurevedic medicin. Han reser världen över för att läka och hjälpa människor att hitta balansen genom Ayurevedic.

Vi kommer att utmana dig med grundläggande principer under kommande 12 månader, i det vi tror på. Vi kommer inte alltid lägga fram forskningsrapport om allt vi delar men vi uppmanar att du läser mer om det och kanske till och med ifrågasätter det vi delar.
Vi välkomnar dina tankar, diskutera gärna med oss på
facebook / bodygururetreats eller på den här länken
https://www.facebook.com/pg/bodygururetreats.com.au/reviews/?ref=page_internal


Vi strävar efter att erbjuda dig den senaste informationen om mänskliga prestationer. Vare sig det är inom idrott, återhämtning från en sjukdom eller helt enkelt hur du kan vara den bästa versionen av dig själv. Vi kommer inte diskutera snabbaste metoden för att tappa vikt eller vilka tillskott och mikronäringsämnen du behöver eller andra trender som diskuteras just nu. Däremot kommer vi lägga fram information om hur du hittar hälsa och lycka som leder till balans. Detta ger dig utrymme till en miljö där du kan få svar på dessa frågor som i sin tur kommer hjälpa dig att gå ner i vikt, ett problem som plågar världen trots vårt " Vetenskapliga forskning, ironiskt eller hur?

En del av informationen som vi delar stöds av modern vetenskaplig bevisning eller modern vetenskap, och en del kommer från traditionella vetenskaper, som Ayurveda och andra traditionella metoder men all information vi delar med dig är det vi använder, så vi förespråkar underlag baserat på praxis och erfarenhet, eftersom det har gett oss resultat och följare runt om i världen.

Vi tackar dig för att du litar på oss och vill följa med oss på den här resan.
"Det handlar inte om siffror, det handlar om kvaliteten på siffrorna, så vi följer inte trender utan vi skapar program för att förbättra människans prestationsförmåga".

Men, nog om oss, låt oss prata om vetenskap ... Kommer du ihåg Dr Deepak Chopra? Det här är vår tolkning av hans samtal med Guru Sadguru. Här är en sammanfattning av konversationen.

Vetenskapen vet 0,01% om vad som finns i universum ... 96% är mörk materia, 4% är atomart .. av dessa 99,99% är interstellärt damm ... hela galaxen är 0,01% .... är gjord av partiklar ... så vad består universum av? "Deepak säger" Ingenting "...

Och här är länken för den kompletta videon
https://www.youtube.com/watch?v=WMhJgdpj1d0&t=2091s

Så baserat på detta är vår slutsats att modern vetenskap * inte är den enda auktoriteten, eftersom universum existerar inuti kroppen, så modern vetenskap förstår bara 0,01%, och dessutom av det så kallade forskningsdokument som släpps är ingenting mer än "marknadsföring" *, där man egentligen säger att det är forskning, och forskning på 1% av befolkningen kan inte ge dig exakta svar, eller hur?


"Informationen som du läser på nätet är mer marknadsföring och mindre vetenskap!" .. ja det mesta ... om det inte är äkta forskningshandlingar, så är vår slutsats felaktig”.

Låt oss diskutera detta i kommande grupplive diskussioner som vi kommer ha. Och medan du funderar på detta, här är något annat värt att fundera över.

“Att vara frisk och lycklig är det primära kravet för att leva och det är syftet med att vi arbetar, tjänar pengar, äter mat och har en familj ... eller hur?”

Så varför är det så att vår hälsa och lycka kommer sist?

Nu till något annat, låt oss berätta om vad som verkar hjälpa våra idrottare och patienter.

All information du har, all kunskap du besitter har stannat av. Den är bara stillastående, det är inget annat än energi, stillastående energi som vill flyttas. Rörelse, meditation och massage kommer att ändra, flytta den som i sin tur kommer skapa harmoni. Detta kommer att hjälpa dig att bli medveten om ditt liv som kommer att tjäna dig. Detta är motsatsen till vad vi upplever idag, eftersom vi inte kommer vidare, eller hur?

Tills vi hörs i nästa artikel kan du kontakta mig online och följa mig på instagram #prameetkotak officiell och #bodygururetreats där vi kan diskutera vidare. I nästa artikel kommer jag att dela med mig av kommande 12 månaders plan, så följ med.


Prameet Kotak

-------------------------------

Anna Idell
CFANYTT
http://www.cfanytt.se
CFANYTT

Publicerat via SvenskPress.se av...

CFANYTT

Jag heter Anna Idell och driver CFA-Tidningen - din pulsmätare i samhället och CFANYTT - Community för alla goda nyheter.
Vi är media för Dig som vill vara med och göra skillnad - på riktigt. Nu tar ... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK