– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Populära En Talk Talk Show till Stockholm och Göteborg!

Publicerad: 3/10, 2018

Populära ”En talk talk show” förlängs och för första gången kommer nu showen till Stockholm och Hamburger Börs! Värden Stefan Odelberg bjuder in några av Sveriges mest folkkära artister till en scenshow som varvas med roliga gnistrande shownummer, intervjuer, ett och annat infall, spännande överraskningar, magi, musik och humor i en delikat förpackning.

Populära ”En talk talk show” förlängs och för första gången kommer nu showen till Stockholm och Hamburger Börs! Värden Stefan Odelberg bjuder in några av Sveriges mest folkkära artister till en scenshow som varvas med roliga gnistrande shownummer, intervjuer, ett och annat infall, spännande överraskningar, magi, musik och humor i en delikat förpackning.

Stockholmspremiären på Hamburger Börs den 29 november gästas av Kristian Luuk och Per Andersson, en kväll där Kristian Luuk skall få den annorlunda uppgiften att själv vara gäst och där Per Andersson är med i Stefans show för andra gången och således har en viss vana i att bli överraskad.

Sedan tidigare är det klart för Göteborgspremiär på Trädgårn den 11 oktober som gästas av Jill Johnsson, en av Sveriges mest älskade artister som under de senaste åren verkligen satt countryn på den svenska musikkartan tillsammans med Thomas Ravelli, en legendarisk fotbollsmålvakt, straffräddare och idrottsprofil. Det blir musikaliska inslag, anekdoterer, historier och överraskningar att avnjuta!

(Se alla datum, artister och orter nedan)

Under hösten gästas Stefan Odelbergs ”En Talk Talk Show” av flertalet folkkära artister som: Jill Johnsson, Kristian Luuk, Per Andersson, Andreas ”Granen” Granqvist, Thomas Ravelli, Thomas Petersson, Shirley Clamp, Markoolio, Anders Eriksson, Per Fritzell, Linda Bengtzing varvat med musik till DJ Ellinor Terve tillsammans med showvärden Stefan Odelberg med sidekick Okan "Håkan" Cetrez som kommer att ta oss över alla gränserna hela hösten på Trädgårn i Göteborg och på Hamburger Börs i Stockholm. (Se alla datum och artister nedan)

”En Talk Talk show” hade världspremiär 2013 och blev snabbt en av Sveriges populära live talkshower, efter ett års uppehåll 2017 är det nu klart för en ny 5:e säsong 2018 och för första gången i Stockholm.

Läs mer via: http://www.stefanodelberg.com

Biljetterna till "En Talk Talk Show" till Göteborg via: http://www.tradgarn.se eller på telefon: 031-102080. Stockholm via: https://hamburgerbors.se/upplevelsen/talkshow/ eller på telefon 0771-134300.

11 OKTOBER JILL JOHNSSON & THOMAS RAVELLI (Göteborg, Trädgårn)

Underbara Jill Johnsson, en personlig näktergal som alltid levererar helhjärtat.

Thomas Ravelli som vaskat brons i USA, hållit nollan ett otal gånger och kommer från baren stup i kvarten denna kväll leverera anekdoter och historier. Vi är så glada över att ha med denna duo i premiärshowen!

18 OKTOBER THOMAS PETERSSON & MARKOOLIO (Göteborg, Trädgårn)

Markoolio och Thomas Petersson, dessa allsidiga herrar kommer att få smaka på den magiska piskan och trollas fram och bort under hela showen. Något som Thomas visserligen är van vid i alla öppna dörrar scener han har gjort i sina farser. Låten "Rocka på" kommer att etsa sig fast i Trädgårns vägg denna kväll!

8 NOVEMBER GALENSKAPARNA, ANDERS ERIKSSON, PER FRITZELL & LINDA BENGTZING (Göteborg, Trädgårn)

Legendarerna Anders Eriksson och Per Fritzell, toppat med energiknippet Linda Bengtzing! En magisk kväll, det känns som om inget kommer att vara sig likt efter detta. Tro mig, vi skall överraska dem, och vi skall få se deras olika kända karaktärer på andra villkor. Linda kommer att virvla i magiska duetter!

29 NOVEMBER KRISTIAN LUUK & PER ANDERSSON (Stockholm, Hamburger Börs)En show där Kristian Luuk skall få uppgiften att själv vara gäst och där Per Andersson är med i Stefans show för andra gången och har således har en viss vana i att bli överraskad. Detta blir en allt annat än normal kväll!

5 DECEMBER SHIRLEY CLAMP & ANDREAS ”GRANEN” GRANQVIST (Stockholm, Hamburger Börs)

Julspecial med Shirley Clamp och dans kring granen. Ja som ni hör så kommer ju det att bli en snurrande Shirley Clamp och en underbar Andreas Granqvist denna kväll när Stefan Odelberg sätter igång sitt batteri utav magi, show och frågor. Låt er ryckas med, här kommer det att smälla!

(Med reservation för eventuella ändringar)

Läs mer http://www.stefanodelberg.com

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com
Werecki AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

Werecki AB

Promotion byrå som arbetar med digital- och traditionell promotion inom musik, teater, artist, evenemang och nöjen. Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Ytterligare info pressbilder,... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK