– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Personligt 10-årsfirande med Johan Dahl

Publicerad: 4/10, 2018

Gävleprofilen Johan Dahl firade 10 år som professionell föreläsare genom att arrangera en vimmelkväll med en personlig föreläsning torsdagen den 27 september på Clarion Hotel Winns citykonferens i Gävle.

– Vad passar väl bättre än att slå ihop firandet som professionell föreläsareoch i 10 år genom att ordna en riktigt orange helkväll med guldkant på hemmaplan, menade Johan och bjöd in vänner och kunder.

Temat på Johans nya föreläsning är ”Ta det personligt” och gästerna som fyllde lokalerna till sista plats bjöds verkligen på en inspirerande kväll där Johan berättade om personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig framgång.
Kvällen som inleddes med mingel delades upp i två delar där det även bjöds på förfriskningar och tilltugg i pausen. Johan berättade bland annat om att de flesta söker framgång men har inte definierat vad det egentligen är samt om nyckeln till framgångsrikt ledarskap.
Avslutningen handlade om det personliga ansvaret med kontentan att ger du inget så får du inget och gör du inget så händer inget. Budskapen verkade uppskattas då föreläsningen avslutades med en flera minuter lång och stående ovation från de de entusiastiska åhörarna.
– Som föreläsare är jag bortskämd med att få applåder och positiv feedback men den energi och värme jag kände i kväll var helt fantastisk och överträffar allt jag upplevt på en scen – jag är så himla tacksam, hälsar Johan.
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK