– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

På tv idag - inga contentartiklar på SP - övriga titlar enl. ök.

Publicerad: 15/7

En vanlig fråga som många ställer är att de undrar vad som går på tv idag. Tiden då var man fick hem en morgontidning och granskade tv-sidorna längst bak medan morgonkaffet och en ostmacka förtärdes är långt borta. Idag är det tv tablåer online som gäller för alla som vill ha reda på vad som sänds på respektive kanal.

För att hålla koll på det kan det vara en god idé att bokmärka en bra tv tablå online och lägga den i adressfältet så att den alltid finns tillgänglig. Även om många mestadels konsumerar serier och filmer genom till exempel Netflix numera så är linjär, klassisk tv fortfarande “still going strong”.


Detta eftersom många fortfarande uppskattar de klassiska tv-utbudet och många folkkära program går på tv på bästa sändningstid då folk ändå vill titta på dessa. Det är ju lite av en tradition för många att duka upp något gott på bordet och sjunka ner i tv-soffan på bestämda tidpunkter. Till exempel på fredagskvällen när Idol, Let’s Dance eller Masked Singer går på tv.

 

Linjär tv är också väldigt populär när det gäller direktsändningar. Även om man kan se evenemang och matcher i efterhand i populära appar som till exempel Viaplay eller SVT Play så vill de allra flesta förstås se dessa matcher eller evenemang live.


För att ha full koll på när sändningarna börjar och på vilken kanal dessa matcher eller evenemang sänds är det bäst att ha koll på var man hittar en pålitlig tv tablå som listar kommande sändningar för alla kanaler som ingår i ditt programutbud.

 

Något annat som är väldigt positivt med att ha koll på tv tablån är att det då går att upptäcka program som man vill se som man annars inte hade haft någon aning om. Detta gäller även gamla och nya filmer som också visas på tv, särskilt på filmkanalerna.

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK